Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Zámek plný strašidel

Strašidelné prohlídky pro rodiny připravili na každou sobotu na zámku v Dětenicích - zámecké komnaty jsou plné strašidel! V areálu zámeckých komnat a zámecké zahrady je pro Vaše děti připravena…

  • Publikováno: 01. 03. 2010

Pokud se rádi bojíte nebo se naopak svému strachu chcete postavit, můžete vkročit přímo mezi strašidla. Každou sobotu až do konce května ožívají zámecké komnaty v Dětenicích rejem strašidel.
V sálech zámku potkáte upíry a ježibaby nebo vás překvapí čerti. Prohlídka zámku probíhá za svitu svící, čímž je zvýšena atmosféra napětí. Pro Vaše děti se tak sobotní odpoledne může stát zkouškou odvahy. Brány dětenického zámku se pro velké i malé odvážlivce otevírají každou sobotu v 11 hodin a návštěvní hodiny u strašidel končí úderem 17. hodiny.

Velké setkání mladých čarodějů a čarodějek je naplánováno na sobotu 24. dubna. Toto setkání organizuje www.egmont.cz. Jarní sraz W.I.T.C.H. v tajemném parku Dětenice se ponese v duchu soubojů mezi dobrem a zlem. Návštěvníci mohou sledovat představení s koňmi, zúčastní se čarování s kouzelníkem, budou trnout hrůzou při souboji příšer a zatančí si na reji čarodějek.
Každý mladý čaroděj a čarodějka musí zvládat spoustu dovedností, které využijí při své kouzelnické praxi. V zámeckých zahradách si zájemci budou moci vyzkoušet střílení z praku, hru v královské kuželky, lukostřelbu, střelbu z kuše, provazový labyrint, chůzi na chůdách, vrh kopím, lezení po provazovém žebříku, pavučinový labyrint a spoustu dalších netradičních aktivit.

V letních měsících se bude kouzelná aura stále vznášet nad zámeckou zahradou. Od června zde bude každou neděli probíhat klání mladých čarodějnických učňů. V podhradí budou připraveny nedělní dny plné her, soutěží a hrátek se strašidly. Na konci cesty kouzelnou zahradou bude na malé čaroděje čekat výuční čarodějný list v podobě diplomu.

V Dětenicích nemusíte navštívit pouze pohádkovou říši, ale všude na vás také čeká možnost nahlédnout do středověku. V bezprostředním okolí zámku můžete poobědvat ve středověké krčmě a pokud byste v Dětenicích rádi strávili více dní, můžete prožít nezapomenutelnou noc ve Středověkém hotelu Dětenice, kam se v noci strašidla přemisťují ze zámeckých komnat.

O jedné z únorových sobot navštívil strašidelné Dětenice Pavel Hofrichter z redakce Borovice.cz s rodinou a byl velmi spokojen.
Líbilo se nám opravdu vše, program je bohatý, strašidelné postavy pobaví děti i dospělé. Hodinová prohlídka je naplněna dějem i zajímavými informacemi. Dobře se baví děti i dospělí. Po prohlídce zámku se můžete podívat do pivovaru a pak si dát dobré jídlo ve středověké krčmě. Vašim dětem se bude líbit, že se jí rukama, pije se z láhve a obsluha pokřikuje. Doporučujeme tedy k sobotní rodinné návštěvě všem čtenářům Borovice.cz

 

 

www.detenice.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...