Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Vyhlášení vítězů 3. stupně Malé energetické akademie 2011 - 2012

Akce se konala ve středu dne 29. února 2012 od 16.00 do 18.00 hodin v dětském hřišti Hopsárium v Českých Budějovicích.

  • Publikováno: 10. 03. 2012

Posláním soutěže Malá energetická akademie je rozšíření vědomostí dětí a mládeže o energetice a ekologii, osvojení si zásad zodpovědného chování k životnímu prostředí, zvýšení bezpečnosti dětí a v neposlední řadě oživení náplně volného času dětí, mládeže i jejich rodičů.

V 16 hodin si mohli lidé přečíst zprávu na Facebooku Hopsária: „Dneska je Hopsárium nabité až po střechu. Cože se tu děje? Rada dětí a mládeže Jihočeské kraje zde vyhlašuje 3. etapu Malé energetické akademie.“ Byla to pravda, protože akce se zúčastnilo téměř čtyři sta dětí a dospělých z členských sdružení Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje a soutěžících Malé energetické akademie.

Po zahájení vyhlášení vítězové 3. stupně soutěže Malá energetická akademie 2011 – 2012 ve všech soutěžních kategoriích obdrželi od společnosti e.on pěkné ceny – podložky pod myš, lékárničky a společenské hry.

Soutěžící mohou začít řešit 4. úkol soutěže, který končí 22. 3. 2012. Úkol nese název „Slunce – jako zdroj nočního světla“ a soutěžící mají vymyslet nějaký pokus, kterým prokáží, že výkon fotovoltaického článku je závislý na intenzitě slunečního záření.

Po vyhlášení vítězů začala volná zábava a děti se rozběhly využít atrakce, které Hopsárium nabízí – lezeckou stěnu, maxi trampolíny, velkou nafukovací loď a žraloka, jízdu na motokárách v dopravním hřišti, skluzavky a bazén s míčky.

V 18 hodin, kdy akce končila, se žádnému z dětí nechtělo domů a rádi se budou do Hopsária vracet.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...