Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Táborové středisko Letiny - škola opravdu v přírodě

Hledáte místo pro konání školy v přírodě nebo jiné podobné akce? Potřebujete změnu? Něco, co vás stmelí dohromady? Vydejte se do Letin!

  • Publikováno: 23. 10. 2015

Zkuste něco jiného než penziony a tradiční ubytování v horách a jiných lokalitách. Pokud máte navíc skupinu dětí ve věku, kdy je třeba jim dát trochu do těla, sáhnout si na dno a díky tomu se posunout dále? Letiny vás stmelí a možná pomohou vyřešit nějakou výzvu, které skupina čelí.

Ptáte se, jak je to všechno možné? Letiny totiž nejsou obyčejný penzion, ale táborové středisko, kde se bez otužilosti a sportovního ducha těžko obejdete. V číslech: 17 chatek, 2 sruby, hlavní budova s jídelnou, 2 ohniště a spousta stromů.

Najdete ho uprostřed krásné přírody v oblasti Plzeň jih a je ideální zejména pro letní tábory, školy v přírodě, seznamovací školní akce apod. Kdo by si snad nevěděl rady s programem, nemusí věšet hlavu – je možné připravit program na požádání, ten bude navíc přizpůsoben věku skupiny a jejím potřebám.

Přijeďte zažít nekonečnou a ničím nerušenou svobodu a pocit bytí součásti přírody.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...