Přidat inzerci

Facebook

Navigace


PROCESTUJTE SVĚT NA VELETRHU HOLIDAY WORLD 2019

Tipy pro cestování a dovolené přinese i letos veletrh cestovního ruchu HOLIDAY WORLD 2019. Na výstavišti v Holešovicích se od 21. do 24. února potkáte se zástupci z více než 40 zemí světa.

  • Publikováno: 20. 02. 2019

HOLIDAY WORLD tradičně přinese tipy pro cestování a dovolené všech kategorií. Kromě našich sousedů a dalších evropských zemí včetně Středomoří můžete načerpat informace o exotických krajinách.

Partnerskou zemí se pro letošní 28. ročník stala krásná Indonésie. Milujete-li zdejší kulturu, přírodní parky a rezervace, země více než sedmnácti tisíc ostrovů vás přijme s otevřenou náručí přímo v srdci Průmyslového paláce. Z dalších exotických zemí se představí Thajsko, Čína, Dominikánská republika, Kuba, Srí Lanka či Palestina. Na veletrh se opět vrací Izrael, nově se pak představí Jihoafrická republika.

Pestrou přehlídku exotických destinací doplní samozřejmě i nabídka ze všech koutů České republiky. Na své si přijdou jak pěší turisté, tak i cyklisté, nebo vyznavači autovýletů po krásách naší země. Na veletrhu najdete expozice všech krajů Česka, které budou návštěvníky zvát na to nejzajímavější ve svých regionech. Novinkou veletrhu HOLIDAY WORLD 2019 je spojení s veletrhem PAMÁTKY – MUZEA – ŘEMESLA, který představí nejzajímavější památkové objekty České republiky včetně církevních památek. Potěšit chuťové buňky mohou návštěvníci také na souběžném veletrhu TOP GASTRO & HOTEL.

Vyrazte na veletrh HOLIDAY WORLD nabrat inspiraci pro nadcházející turistickou sezónu. Více o akci na www.holidayworld.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...