Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Oživte svou akci tee-pee či netradičním stanem

Stále přemýšlíte čím oživit Vaši akci, činnost oddílu, letní tábor? Dejte účastníkům Vašich akcí šanci přespat v indiánském tee-pee nebo třeba v mongolské jurtě. Nechte si takový stan ušít,…

  • Publikováno: 08. 03. 2011

Rytířské stany

Jsou ideální rekvizitou, která obohatí každou akci s historickým tématem – víkendové akce na hradech a zříeninách i letní tábory s rytířskou tématikou

Tvary a velikosti našich rytířských stanů co možná nejvěrněji kopírují dobová zobrazení středověkých stanů z 11. – 17. století. V této době tvořily rytířské stany neodmyslitelnou kulisu každého rytířského turnaje. Také při nejrůznějších vojenských taženích sloužily stany v královských barvách jako přenosné ubytování.

Indiánské tee-pee

Jeden z nejčastěji používaných historických stanů na dětských táborech. Díky jednoduché a rychlé stavbě a možnosti sesednout se v ošklivějším počasí uvnitř okolo ohně je velmi vyhledávaných pro akce dětí i dospělých.

Mongolská jurta

Tradiční stan s prastarou historií ve kterém je možno dělat oheň. Po celá tisíciletí nazývají generace asijských nomádů tento stan svým domovem.

Westernové stany

Také šapitó, šeltr, zubřík a mnoho dalších typů velkých i malých stanů lze využít k obohacení akce a k dokreslení atmosféry.

Šeltr využíváme na táboře již několik let. Je součástí táborového náměstíčka a je v něm umístěna čítárna. Děti ho ale využívají i jako místo, kam si jdou sednout a poklábosit či kde si mohou zahrát deskovou hru. Vřele doporučujeme, je to báječné zpestření našeho tábora. (vedoucí dětského turistického oddílu z Prahy)

 

Kde sehnat historické stany

Firma Indios s provozovnou v Praze – Modřanech ušije na zakázku netradiční stany dle přání zákazníka.

www.Indios.cz

mail: stany@indios.cz

telefon: 222 241 240


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...