Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Návštěvou veletrhu FOR TOYS vyřešíte vánoční dárky pro děti v každém věku

Přijďte se do PVA EXPO PRAHA inspirovat, co letos nadělit dětem k Ježíšku. Souběh veletrhů FOR TOYS, FOR GAMES, FOR BABIES a BIOSTYL-ECOWORLD, které se konají ve dnech 17. až 20. října 2019, tu…

  • Publikováno: 13. 10. 2019

Veletrh FOR TOYS každoročně nabízí tradiční ochutnávku toho, co se objeví na předvánočním trhu na pultech v oblasti her a hraček. V Letňanech se tak budou prezentovat hračky z rozmanitých materiálů, panenky, didaktické hračky a hry, stavebnice, hlavolamy, party hračky nebo outdoorové aktivity. Vedle expozic od předních českých firem bude na návštěvníky čekat řada veselých pódiových vystoupení a soutěží. Děti si na veletrhu mohou hračky a hry také samy vyzkoušet a rodiče tak budou bohatší o tipy na vánoční dárky pro děti všech věkových kategorií.

Aktovky pro budoucí prvňáčky
Na veletrhu seženete tu nejlepší výbavu pro vaše malé předškoláky. Společnost PRESCO GROUP nabídne na stánku B20 v Hale 2 kromě knih pro děti, krásných kalendářů a diářů také aktuální kolekce školních aktovek a batohů včetně širokého doplňkového sortimentu. Zakoupit si zde můžet i dárkové předměty s motivem Malého prince, Star Wars, Frozen, Minnie nebo Mickey.

Stavění a konstruování s Bioblem
Co by to bylo za Ježíška, kdyby pod stromeček nenadělil stavebnici Bioblo? Destičky Bioblo jsou přece vhodné nejen ke stavění a konstruování, ale také ke hraní, učení, třídění, přiřazování, počítání, odhadování, počítání, vytváření, pokládání, kutění – a pravděpodobně ještě k mnoha dalším věcem. Vyzkoušejte si ji v Hale 1 u stánku Piatniku.

Ráj komiksů
Kam pro komiksy? Přece na stánek Nakladatelství CREW. Na FOR TOYS bude mít i letos velký stánek plný komiksů a knížek. Najdete mezi nimi i takové pecky jako je komiksový Minecraft či příběhy ze světa My Little Pony. Taky nového barevného Garfielda, SpongeBoba, dorazí i DC Superhrdinky, které vám předvedou, že ani se superschopnostmi není škola žádná legrace. Představí se taky řada Můj první komiks, kde najdou začínající čtenáři příběhy Iron Mana, Spider-Mana či Avengers. A samozřejmě Simpsonovy, Batmana, Naruta, Deadpoola, Strážce galaxie, Zaklínače, Doctora Who, Živé mrtvé, Doctora Strange či Mladé Titány. Ráj komiksů vás čeká v Hale 1 u stánku C06.

Vybavení pro malé lyžaře
Na FOR TOYS se dokonale připravíte i na nadcházející zimní sezónu. Na stánku B21 v Hale 1 seženete se slevou až 40 % jak zimní a lyžařské doplňky české značky Relax, tak i doplňky a sluneční brýle značky R2.

Příprava na Halloween i Vánoce
Jaké dekorace vybrat pro stylovou halloweenskou party či vánoční večírek? Stavte se v Hale 1 u stánku A08. Nejen že tu seženete skvělé doplňky s 10% slevou, ale navíc si tady dekorace budete moci i vlastnoručně vyrobit. Ve stánku vás čeká také bláznivý fotokoutek a nabídka oblíbených foťáků Instax.

Přijďte si ve dnech 17. až 20. října do areálu PVA EXPRAHA pro nejlepší dárky pod stromeček.
Více o akci na www.fortoys.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...