Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na školní zájezd s CK Quicktour

Jeďte na školní zájezd s CK Quicktour! Ať už si vyberete exkurzi, jazykový či lyžařský kurz nebo ozdravný pobyt, budete spokojeni ve všech ohledech.

  • Publikováno: 19. 05. 2013

CK Quicktour oslovuje se svou širokou nabídkou školních zájezdů školy po celé České republice. Nabízí tematické exkurze, jazykové kurzy, lyžařské kurzy a ozdravné pobyty ve skvělé nabídce pro rok 2013-2014.

CK Quicktour je zavedená cestovní kancelář se zaměřením na pobytové a poznávací zájezdy a působí na trhu již 24 let. Má dlouholeté zkušenosti s pořádáním školních zájezdů a zájezdů pro kolektivy. Lidé v CK Quicktour si samozřejmě uvědomují, že se potřeby jednotlivých škol v mnohém ohledu liší, a proto se snažili připravit co možná nejširší přehled programů.

Za nahlédnutí stojí především pestrá škála cenově dostupných jednodenních i vícedenních exkurzí, kde se citlivě prolínají jednotlivá učební témata a které se tak mohou stát vhodným doplňkem k probírané látce.

Po předchozích dobrých zkušenostech i letos přichází CK Quicktour s velice oblíbenými jazykovými kurzy v Anglii a Irsku s ubytováním v rodinách, a to s leteckou i autobusovou dopravou.

Zajímavá je i nabídka lyžařských kurzů v ČR i v zahraničí. Z nabídky českých hor nabízí CK Quicktour pro nižší ročníky cenově naprosto bezkonkurenční ubytování v Deštné v  Orlických horách a v Krušných horách v Abertamech, náročnějším lyžařům nabízí Janské Lázně, kde má ubytování s vynikající výchozí polohou pro lyžování. Ze zahraničních zájezdů je již tradičně velký zájem o lyžařské kurzy v rakouském středisku Tauplitz, kde nabízí hotel přímo u sjezdovek, a o levnější variantu lyžování na Hochfichtu.

V případě obtíží naplnit plně autobusy samozřejmě existuje možnost v uvedených konkrétních termínech spojit dva i více menších kolektivů do jednoho busu. Ceny platí pro odjezdové místo Praha, ceny pro ostatní odjezdová místa mohou být i nižší.

CK Quicktour připravuje samozřejmě také zájezdy na přání – poznávací i pobytové u moře, pro kolektivy dětí nebo učitelů, popř. s rodinnými příslušníky.

Pokud Vás některá nabídka pro lyžařské kurzy a ozdravné pobyty zaujme a budete ji chtít využít, udělejte si ještě do konce školního roku 2013 nezávaznou rezervaci s tím, že vám bude kapacita podržena přes prázdniny. V novém školním roce potom bude možné s CK Quicktour uzavřít smlouvu.

V případě jakýchkoli dotazů neváhejte CK Quicktour kontaktovat na adrese:

QUICKTOUR s.r.o. – cestovní kancelář
Centrála: 370 01 České Budějovice, Biskupská 12,
Tel./fax 387 311 225, tel. 386 350 220, fax 386 350 218
E-mail: info-cb@quicktour.cz, rezervace zájezdů: rezervace@quicktour.cz

Praha – pobočka – Praha 1, Vodičkova 31 – Myšák Gallery, pasáž v přízemí
tel/fax +420.224 827 100, tel. 224 828 236, info-praha@quicktour.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...