Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Laser game skvělá zábava pro všechny

V Centru Babylon proběhl v sobotu 25. ledna velký turnaj v Laser game a už se připravuje další.

  • Publikováno: 04. 02. 2014

V Centru Babylon najdete teď nově upravenou arénu pro laser game, vybavenou zařízením od firmy LaserMaxx, která je jedničkou na evropském trhu a dodává nejlepší profesionální zařízení se širokými možnostmi využití.

V nových prostorech proběhl také první laser game turnaj, který organizovali sami pravidelní návštěvníci atrakce, a účast byla opravdu velká. Devatenáct tříčlenných týmů změřilo své síly a užilo si aktivní odpoledne plné adrenalinu.

Co je laser game? Opuštěná stará zastávka metra, adrenalin v krvi stoupá, tlak se zvyšuje. Na poslední chvíli se rychle skrýt za překážku a vyčkávat, až se ve tmě objeví zářící body. Prst je jistě na spoušti, zkušené oko lovce zaměřuje přímo do středu protivníkova těla – a laserovým paprskem nemilosrdně zasahuje. Laser game je adrenalinová akční hra pro 6–12 hráčů, přičemž platí, že čím více hráčů v aréně, tím více cílů k pomyslné likvidaci a tím pádem i větší zábava pro hráče. Kamarádi, rodina nebo spolupracovníci mohou vytvořit tým a přijít si zahrát.

Další turnaj v laser game se připravuje na neděli 23. března 2014. Přihlásit se můžou týmy i jednotlivci. Více informací na www.BabylonLiberec.cz.

LASER GAME najdete v prostorech mezi bowlingem a lunaparkem. Objednat se můžete na pokladně bowlingu. Cena za jednu hru, která trvá 15 minut, je 95 Kč. Když si koupíte hry dvě, zaplatíte 160 Kč, u čtyř her je cena 260 Kč. Pro laser game turnaje je vytvořena speciální cena za tým.

Otevřeno je denně:
Po – Čt 10:00-22:00
Pá – So 10:00-24:00
Ne 10:00-20:00


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...