Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Grilujte stylově v grilovacím altánu nebo finské grilovací kotě

Grilování je trend, proč si ho tedy neužít za každého počasí ve stylovém grilovacím srubu (kotě). Tato typická zahradní stavba ve finském stylu jednak zpestří vaši zahradu a jednak je příjemným…

  • Publikováno: 09. 05. 2016

CO JE TO FINSKÁ KOTA

Finská GRILL KOTA je pojmenování dřevostavby s centrálním ohništem, kterou už lidé používali před tisíci, aby přežili nehostinné klimatické podmínky drsného severu. Současné grilovací KOTY slouží k především k relaxaci , byť konceptuální řešení zůstává stejné: sdílený oheň, společné teplo a přátelé KOTA je univerzální místo pro setkávání, které můžete mít na svém pozemku i vy. Grilovací KOTA nepodléhá stavebním povolením a k její stavbě nepotřebujete ani elektrické rozvody. Realizace Finské KOTY trvá jen dva dny a jejím prostřednictvím můžete řešit i nedostatek místa v domě. KOTA je univerzální místo pro setkání a současně funkční šperk ve vaší zahradě.

PROČ POŘÍDIT KOTU NEBO GRILOVACÍ SRUB DO REKREAČNÍHO STŘEDISKA NEBO KEMPU?

Zkrátka proto, že grilování lidi baví a grilovat ve stylovém srubu zařízením kožešinami v severském stylu je lákavé. Oživíte tak vaši nabídku pro akce a oslavy, v kotě se dá v teple sedět i když je venku chladno a sychravo. Grilovací kota se skvěle hodí i na zahradu penzionu nebo hotelu.

JAKOU MÁ KOTA VELIKOST

Nejmenší kota má půdorys šestihranu s plochou 6,5 metru čtverečních. Pohodlně se do ní vejde 4-6 osob. Větší koty (9, 14, 17 a 25 metrů) jsou určené až pro 40 osob, což je velikost vhodná i pro pořádání větších oslav či firemních akcí.

BONUSY PRO LEPŠÍ ATMOSFÉRU

Společně s kotou dostanete nejen nádherná kamna-srdce koty, ale i balíček stylových dekorací jako jsou sobí kožešiny nebo nádobí a teploměr.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...