Přidat inzerci

Facebook

Navigace


BABOČKA se zaplnila superhrdiny

Rekreační středisko BABOČKA v Chřibské na pomezí Českého Švýcarska žije naplno druhou sezónu. Příznivci BABOČKY z řad veslařů opět zvítězili v hlavním závodě pražských Primátorek či závodili na…

  • Publikováno: 14. 08. 2017

Na začátku sezóny se rozeběhla další etapa modernizace jejího areálu. Ve všech 43 chatkách se objevily elektrické zásuvky, po rozsáhlé rekonstrukci umýváren pokračovaly práce na vylepšení zděné i dřevěné budovy s klubovnami nebo renovaci toalet.

Celkem čtyři celotáborové hry uspořádali během letních prázdnin v BABOČCE vedoucí působící pod hlavičkou občanského spolku Tábor bez hranic. Děti při nich mohly dokonale využít jak prostor samotného areálu, tak jeho romantického okolí. A když bylo horko, táborníci skočili do chladivých vln kruhového bazénu.

Na prvním turnusu SMRKFESTU 2017 pátraly děti po zbytcích bájné Atlantidy, na druhém turnusu se zúčastnily výcvikového táboru superhrdinů. Třetí turnus patřil Harry Potterovi a dalším obyvatelům Bradavic – ale nejenom jim. Tábor bez hranic totiž na závěrečném turnusu navíc nabídl Bonusový klub Flintstounových, v němž děti vedle klasické celotáborovky čekala výtvarná dílnička. S chutí se do něj v rámci příměstského tábora zapojily i místní děti z Chřibské.

A když byla letos naposledy stažena vlajka spolku pořádajícího SMRKFEST 2017, rekreační středisko BABOČKA se začalo připravovat na příjezd fotbalových žáků a na cyklistické soustředění mladých veslařů, kterým se tady už loni hodně líbilo.

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...