Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Aquapark v Čestlicích přepaden piráty

Aquapark v Čestlicích se tuto sobotu chystá na pirátské přepadení. Do konce května navíc můžete využít akce Celý den za cenu 3 hodin!

  • Publikováno: 26. 05. 2011

Vodní svět Aquapalace Praha bude tuto sobotu 28. května plný pirátů, námořníků a hlavně zábavy.

Pro děti jsou připraveny soutěže, taneční vystoupení a další radovánky. Otevřena je již i venkovní zóna, kde si můžete odpočinout v relaxačních lehátkách a děti využít vodních hrátek v některém z brouzdališť nebo na klouzačce.

Do konce května mohou návštěvníci využít cenové akce Celý den za cenu 3 hodin. Při koupi vstupenky na 3 hodiny získá každý automaticky možnost zůstat v aquaparku celý den.

O Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je unikátní sportovně-relaxační komplex nabízející široké spektrum služeb pro celou rodinu. Zábavu nabízí největší aquapark ve střední Evropě. V anketě agentury Czech tourism vyhrál v roce 2010 první místo pro nejnavštěvovanější turistický cíl v České republice v kategorii Za Zábavou. Prostor pro relaxaci hledejte v rozsáhlém Saunovém světě s nejširší nabídkou finských saun a římských lázní v České republice. O vaše zdraví a vitalitu se postarají v moderním Fitness a nechybí ani široká nabídka wellness služeb, pečujících o vaši krásu v příjemném prostředí Spa. Nabídku služeb Aquapalace Praha doplňuje přilehlý čtyřhvězdičkový hotel s rozsáhlým konferenčním centrem.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...