Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUAPALACE OPĚT OTEVŘEL A PŘIPRAVIL NOVINKY

Všichni milovníci vodní zábavy a supermoderních atrakcí mohou slavit! Sportovně relaxační areál Aquapalace Praha po nucené pauze otevřel pro návštěvníky.

  • Publikováno: 01. 06. 2020

Velkorysé prostory se třemi paláci, venkovní zahradou a Koral bazénem poskytují nejvyšší komfort vodní zábavy i bezpečné prostředí za dodržení nejpřísnějších hygienických opatření. Zařízení garantuje každému návštěvníkovi 10 m2 vlastního prostoru, a tudíž může být v jeden okamžik v areálu více jak 900 osob. Aquapalace Praha tak otevírá jako první v Evropě v takovém rozsahu díky své rozloze a nastaveným bezpečnostním opatřením.

Můžeme návštěvníky ubezpečit, že dokonale čisté prostředí s vysokou antivirovou ochranou je v Aquapalace Praha standardem. Držíme neustálý dozor nad kvalitou vody, která prochází čtyřmi fázemi čištění, a zavedli jsme ta nejpřísnější opatření nařízená vládou, vše s ohledem na bezpečí návštěvníků,“ popsala generální ředitelka Vladana Horáková a dodává: „Zkrotili jsme počty návštěvníků i oblíbenou Divokou řeku tak, aby nedocházelo ke kontaktu mezi lidmi. Jezdí se v režimu tobogánů na semafor.“

Bezpečnost bazénů potvrzují také odborníci v čele s Ministerstvem zdravotnictví, které dodává, že přenos viru je v chlorovaném prostředí téměř nemožný.

Aquapalace Praha v plném proudu!

Čas během omezení využil Aquapalace Praha ke generálním opravám a k vylepšení všech bazénů, renovaci tobogánů i Divoké řeky, ale především k instalaci novinek.

„Pokračujeme v rozšiřování nabídky virtuální vodní zábavy v Česku, která člověka doslova pohltí a zaujme všechny jeho smysly. Návštěvníci u nás mohou zažít průlet vesmírem, díky tobogánu s Virtuální realitou, nechat se unášet překrásnou hudbou přímo pod hladinou Koral bazénu nebo se projít po dně mořského oceánu a pozorovat z blízka velryby v jediné VR herně pod hladinou,“ říká Vladana Horáková.

V provozu je 20 tobogánů a skluzavek, jedinečná laserová show nad vodní hladinou, vířivky s příjemně teplou vodou i plavecký bazén. Do nabídky se opět vrací oblíbené animační programy pro rodiny s dětmi a pro seniory se připravuje zvýhodněné vstupné na dopolední hodiny.

Co by to bylo za léto bez koupání venku? Aquapark znovu otevírá i rozsáhlou venkovní zónu s bazény a vlastním vodním barem, která je jako stvořená ke slunění a odpočinku na čerstvém vzduchu. Také zde se návštěvníci dočkají novinky v podobě venkovního fitness s posilovacími stroji. Lákadlo ocení hlavně milovníci svalů a vypracované postavy.

Blahodárný relax i nová dávka energie

V areálu, který se rozprostírá na 9 hektarech, je v provozu také luxusní SPA & Wellness centrum s nabídkou oblíbených masáží, pedikúry, manikúry a spousty dalších luxusních ošetření. Návštěvníci mohou také navštívit dvoupodlažní plně klimatizované Fitness centrum, které disponuje i rozsáhlou kardiozónu s nejnovějšími kardiotrenažéry.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...