Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Vodní ráj Jihlava

Co dělat s dětmi o jarních prázdninách? Jednou z možností je návštěva aquaparků, kde se určitě nudit nebudou.

  • Publikováno: 21. 02. 2010

Aquapark Vodní ráj v Jihlavě je koncipován jako centrum relaxace, zábavy a aktivního odpočinku.

Je rozdělen na krytou celoroční část a část venkovní pro letní sezónu s bazény, kde je ohřívaná voda. V obou částech naleznete mnoho vodních atrakcí, z nichž neoblíbenější je určitě tobogán a divoká řeka, v kryté části je navíc ještě klasická sauna, parní lázeň a odpočinková zóna. Pro pohybuchtivé návštěvníky jsou k dispozici hřiště na tenis nebo nohejbal a plážový volejbal. Tato hřiště je možné využívat i samostatně mimo provozní dobu koupaliště. Provozovatelem areálu je firma SLUŽBY MĚSTA JIHLAVY s.r.o. Vodní ráj v Jihlavě svojí velikostí a vybavením nemá i v současné době obdoby v kraji Vysočina a řadí se mezi 10 nejlepších aquaparků v ČR. Je největším zařízením svého druhu v celém regionu poskytující celoročně služby.

Celoroční krytá část koupaliště je tvořena velkým rekreačním bazénem, vířivým bazénem, dětským brouzdalištěm, venkovním celoročně využívaným kruhovým bazénem, klasickou suchou saunou, parní kabinou, vertikálním turbosolárium, odpočinkovou zónou, masáže
Ve velkém rekreačním bazénu se nalézá řada atrakcí: krytý tobogán dlouhý 92 metrů, divoká řeka, perličková lůžka, stěnové masážní trysky, podvodní vzduchovače – blowery, vodopády, chrliče, vodní clona a podvodní osvětlení.

www.vodni-raj.cz

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...