Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Valašské Meziříčí

Valašské Meziříčí se již skoro dva roky pyšní velkolepou novostavbou krytého bazénu.

  • Publikováno: 12. 03. 2010

Bazén ve Valašském Meziříčí doplnil komplex sportovního areálu, který zahrnuje zimní a letní stadion, letní koupaliště, tenisové kurty, kuželnu a bowling v nedaleké městské části Kouty – lehce dostupnou jak autem, tak i cyklostezkou.

Areál aquaparku je výborným místem zábavy a relaxace nejen pro rodiny s dětmi.  
Návštěvníci všech generací mají v tomto vysoce moderním zařízení možnost výběru z mnoha vodních atrakcí nebo kondičního plavání v plaveckém bazénu.

Dvě bazénové haly nabízejí výběr mezi plaveckým bazénem se šesti drahami o délce 25 metrů a relaxačním bazénem.
Plavecký bazén využívá především veřejnost ke kondičnímu plavání a dále zde probíhá výuka plavání děti, trénink kanoistů, plavání pro těhotné či hodiny aquaaerobiku. 
V relaxačním bazénu můžete využít  vířivku pro 12 osob, proudový kanál s houpacím bazénem, masážní lavice, vzduchové lehátka, šplhací síť, vodní číše, chrliče vody a to vše doplněné solnou vířivkou. Nechybí ani dětský bazén s brouzdalištěm, malou skluzavkou a chrličem vody, stylizovaný do podoby námořní plachetnice. Celková okamžitá kapacita bazénů je 270 návštěvníků.

Celý objekt je bezbariérový.
Imobilní hosté mají k dispozici výtah, hydraulické spouštědlo do plaveckého i relaxačního bazénu a další prvky usnadňující pohyb.

V rámci rozšíření nabídky služeb pořádá bazén akce pro všechny věkové kategorie návštěvníků. Kromě výše uvedených pravidelných aktivit je to například aquazorbing, mikulášská nadílka, halloween nebo ochutnávka potápění. Bazénové atrakce doplňuje v prvním patře wellness provoz se třemi druhy parních saun (solné, turecké , bylinkové), finskou saunou a infrasaunou a to vše je doplněné ochlazovacím bazénkem a vířivkou pro 6 osob s teplotou vody 40 °C.
V prostorách budovy bazénu můžete využit i další služby – restaurace solária a masáže.

Svou komplexní nabídkou a poskytovanými službami bazén dokázal, že patří mezi nejlepší i tím, že v r. 2009 se stal vítězem celostátní soutěže „Bazén roku“.

www.bazenvm.cz

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...