Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Aquapark Barrandov

Aquapark Barrandov má pro své návštěvníky mnoho způsobů, jak jej vyžít.

  • Publikováno: 21. 02. 2010

Zasportujte si, nechte si odpočinout tělo i duši nebo se svěřte do rukou profesionálů při regenerující masáži.

Aquapark Barrandov má připravené atrakce i pro nejmenší. Využít mohou dětské brouzdaliště s miniskluzavkou a minichrliči. Odvážní průzkumníci se mohou spustit po 115 metrů dlouhém červeném tobogánu, pokud zdolají výstup na 49 schodů vysokou věž, a připraven je také menší modrý tobogán s délkou 62 metrů.

Pro dokonalou relaxaci je k dispozici whirpool (vodní perličková masáž), masážní trysky a vodní chrliče. A když budete mít vody dost, můžete se natáhnout na masážní rošt či lůžko s masážním vzduchem.
Pro zdatnější plavce je připravena divoká řeka s umělým protiproudem, která nikoho nenechá v klidu.
Pro klidný požitek z vody můžete vždy využít také náš 25 metrů dlouhý plavecký bazén.

Nedílnou součástí areálu je wellness centrum, kde najdete páru, saunu, fitness, kardio zónu a solárium. Je zde také možnost zajímavých cvičení, jako je jumping, pilates nebo alpinning.
Podstatou jumpingu jsou jednoduché poskoky na speciálně vyvinuté trampolínce. K tomu vás čeká propracovaný zábavný program, motivující hudba a balancování. Výhodou je zpevnění hlubokého zádového svalstva, které jiným než balančním cvičením neposílíte.
Zajít si můžete také na různé druhy masáží.

www.aquadream.cz
www.wellnessbarrandov.cz

 

Další možností vyžití v aquaparcích je Vodní týden a Vodní noc, které se konají 22.3. až 28.3. 2010 v rámci akce AQUA UNITED 2010. Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) nebo zábavný program, jako je noční plavání při svíčkách. Akce se zúčastní aquaparky a bazény po celé republice – Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk, Chrudim, Ostrava a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc nebo dobročinná štafeta pro dětské domovy.
Partnery akce jsou Veolia voda, Yamaha a POMPO.

www.AquaUnited.cz

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...