Přidat inzerci

Facebook

Navigace


AQUA UNITED: Aquapalace Praha

Aquapalace Praha je největší aquapark ve střední Evropě.

  • Publikováno: 17. 03. 2010

V Aquapalace Praha najdete Vodní svět, Saunový svět s 12 saunami, Fitness centrum, SPA a čtyřhvězdičkový hotel s 231 pokoji.

Vodní svět sestává ze tří paláců. Každý je určen jiné cílové skupině – Palác dobrodružství s tobogány a skluzavkami je určen především mladým a návštěvníkům, kteří mají rádi adrenalin. Nejdelší tobogán – Hypogán má 142 metrů.
Druhým palácem je palác vln s umělými vlnami, doplněný o brouzdaliště a bazénky pro děti.
Třetím palácem je Palác Relaxu, kde se nachází 19 metrů dlouhý plavecký bazén, vířivky a 8 metrů hluboká potápěčská jáma.

V areálu také najdete dětský koutek, kde mohou návštěvníci nechat děti, o které se zdarma postará tým školených animátorů.

Každé dítě s výškou do 150 cm v doprovodu dospělého návštěvníka, má vstup za 1 Kč.

www.aquapalace.cz

 

Speciální možnost, jak si užít návštěvu v aquaparcích, budou mít návštěvníci v týdnu 22. 3. až 28. 3., kdy se bude konat v rámci AQUA UNITED 2010 Vodní týden a Vodní noc.

Tato akce se koná u příležitosti Světového dne vody, který vyhlašuje OSN od roku 1993. Návštěvníci se mohou těšit na prodlouženou otevírací dobu, soutěže (např. o skútr YAMAHA) a zábavný program jako noční plavání při svíčkách.
Akce se zúčastní aquaparky po celé republice: Aquapalace Praha, Aquadream Barrandov, Vodní ráj Jihlava, Aquaparky Olešná, Valašské Meziříčí, Ústí nad Orlicí, Hradec Králové, Aquapark Wellness Hotel Frymburk a další. 
V rámci AQUA UNITED 2010 proběhnout také zajímavé eventy, jako je potápění pro dobrou věc a dobročinná štafeta pro dětské domovy.

www.aquaunited.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...