Přidat inzerci

Facebook

Navigace


A-toys hravě zabaví i naučí všechny děti

Dovolte nám představit Vám A-toys, dovozce hraček i výukových pomůcek pro děti. Děti si jejich produkty zamilují a rodiče i učitelé je ocení!

  • Publikováno: 19. 05. 2011

A-toys je přímý dovozce širokého sortimentu kartonových modelů k tvoření od německé značky Calafant, dřevěných hraček Bigjigs a kvalitních výukových her i puzzlí anglického výrobce Orchard Toys.
Firma A-toys dováží taktéž z Velké Británie anglické knihy pro děti, didaktické pomůcky a plakáty značky Carson-Dellosa – to vše za skvělé ceny.

Na webových stránkách A-toys.cz naleznete celou šíři sortimentu včetně plaveckých pomůcek (se slevou pro organizace 10 %), dřevěných vláčkodráh, hraček k rozvoji motoriky, vybavení kuchyňky dřevěnými produkty i plastovým nádobíčkem dánského výrobce apod.

Aktuálně A-toys nabízí pro školky, školy, zájmové kroužky a další organizace 5 % slevu na kartonové výrobky ke tvoření značky Calafant. Vyzkoušejte něco nového a kreativního, co rozvíjí dětskou fantazii – uvidíte, že se děti zabaví a budou mít radost z vlastního výtvoru !

Myslíte si, že angličtina či matematika nemůže být zábavou? U A-toys naleznete mnoho her pro děti značky Orchard Toys a výukové materiály Carson-Dellosa, které dětem umožní zábavnou a nenásilnou formou rozvíjet své znalosti! Oživte tak výuku – pomůcky jsou velmi vhodné pro jazykové školy, do školek i škol.

Sortiment je stále doplňován, většina položek je skladem – pro učitele i rodiče!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...