Přidat inzerci

Facebook

Navigace


1. Štáb Bambiriády 2012

Ve čtvrtek 8. 3. 2012 se konala 1. schůzka Štábu Bambiriády v Českých Budějovicích a zúčastnilo se jí 15 sdružení Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje.

  • Publikováno: 19. 03. 2012

Předseda Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje Petr Novák podal informace ze Štábu Bambiriády České rady dětí a mládeže, která je hlavním pořadatelem Bambiriády informoval o jednáních, které probíhají k zajištění Bambiriády v Českých Budějovicích.

Bambiriáda 2012 se připojí k vyhlášenému roku Evropského roku aktivního stárnutí a mezigenerační solidarity 2012, ústředním tématem bude „Nadšení i zkušenost“.

Akce se bude v Českých Budějovicích konat v areálu u Sportovní haly ve dnech 25. – 27. května 2012, ve čtvrtek 24. května 2012 otevřou návštěvníkům sdružení své klubovny, kluby, střediska a loděnice.

Bambiriádu slavnostně zahájí v pátek 25. května 2012 zástupci Rady dětí a mládeže Jihočeského kraje spolu s pozvanými hosty z MŠMT, ČRDM, Jihočeského kraje, Magistrátu města Č. Budějovice, se zástupci Armády ČR a společnosti e.on, která bude i v letošním roce regionálním generálním sponzorem. Na 16.30 hodin je připraveno vyhlášení vítězů soutěže Malá energetická akademie 2011 – 2012, kterou pro společnost e.on pořádá Rada dětí a mládeže Jihočeského kraje.

V sobotním dopoledni budou na pódiu oceněni dobrovolníci z dětských a mládežnických sdružení a do 15.30 hodin bude město České Budějovice usilovat o rekord ve sběru starých baterií se společností ECOBAT.

V neděli vyhlásí občanské sdružení Theia vítěze soutěže „Řekněme STOP VÝTRŽNICTVÍ“.

Bambiriáda bude i v letošním roce místem aktivní prezentace sdružení dětí a mládeže, tisíce dětí si zde budou moci vybrat pro sebe tu nejlepší volnočasovou aktivitu nebo letní tábor. Pro děti budou připravené lanové aktivity, opičí dráhy, prezentace Armády ČR, ukázky bojové techniky, soutěžní disciplíny s westernovou tématikou, deskové a stolní hry, netradiční tábornické sporty a bohatý program na pódiu.

Štáb rozhodl o rozmístění prezentujících sdružení na ploše u pódia akce v areálu u Sportovní haly, o zajištění centrálního označení sdružení, o rozmístění vstupních bran, v případě špatného počasí bude celá akce včetně kulturního programu přemístěna do Sportovní haly.
Termín příštího jednání Štábu Bambiriády je 12. dubna 2012 v 18 hodin.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...