Přidat inzerci

Facebook

Navigace


ZAŽIJ indiány z Točníku

Vydej se o nadcházejícím víkendu na Točník a zažij dva dny plné zábavy a dobrodružství.

  • Publikováno: 11. 09. 2015

Na hradě se rozezní bubny, zažehnou ohně a rozezní zpěv Indiánů. Liga lesní moudrosti pořádá víkend pro děti každého věku, a protože tahle skupina kluků a holek jezdí na indiánské tábory, postaví týpí přímo na hradě a ukážou vám, jak žili a bavili se přírodní národy Severní Ameriky.

Rozděláte si oheň křesáním, zastřílíte z luku, naučíte se souhvězdí a zjistíte, jak ošetřit zranění. To všechno totiž pravý Indián musí umět, aby se mohl pohybovat v přírodě, kde je jako doma. Zná každou větývku a ví, k čemu je dobrá. Dokážeš i ty, že jsi pravý Indián či Indiánka? Přijď o víkendu 19. a 20. září od 10 do 17 hodin na hrad Točník a projdi stezkou s dvanácti zkouškami a vystoupej tak na horu. Odměnou ti bude setkání s náčelníkem, který ti pak předá zasloužený dárek.

K tomu všemu na Točníku bude hrát indiánská kapela, uvidíte indiánské oblečení a tance a loutkové divadélko vám převypráví prastaré, ale legrační příběhy.

Takže pojďte se podívat do týpí! Pojďte na Indiány z Točníku!

https://www.facebook.com/events/812810832135772/

www.ligalesnimoudrosti.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...