Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Workshop pro učitele Škola v pohybu 2012

Workshop Škola v pohybu je určen pro učitele a vedoucí dětských kolektivů. Uskuteční se na veletrzích GO REGIONTOUR 2012 v pátek 13. ledna 2012.

  • Publikováno: 02. 01. 2012

Škola v pohybu je dvouhodinový workshop, určený učitelům všech stupňů škol a pracovníkům s organizovanou mládeží.

Každý, kdo organizuje školní výlety, školy v přírodě, letní tábory, víkendové akce či sportovní soustředění, má zájem o nové náměty a inspirace. Workshop nabídne a přiblíží zajímavé destinace, možnosti vhodného ubytování a programu. Vystavovatelé nabídnou slevy pro skupiny a speciální podmínky pro organizované dětské kolektivy.

Cílem celého setkání je zprostředkování kontaktů mezi učiteli či pracovníky dětských sdružení a poskytovateli služeb v cestovním ruchu, kteří se právě na tuto cílovou skupinu zaměřují.

Prezentovat se zde budou provozovatelé ubytovacích zařízení určených pro ubytování skupin, cestovní kanceláře s nabídkou pro kolektivy, muzea, památky, mikroregiony s celkovou nabídkou turistických cílů a zajímavostí. Jedním z atributů, na které bude kladen důraz, je nabídka cenových zvýhodnění pro dětské a mládežnické kolektivy.

Odborným garantem celého workshopu je Informační centrum Borovice.cz, které se v oblasti cestování skupin a dětské rekreace pohybuje již více než 13 let.

Součástí programu budou i přednášky a prezentace jednotlivých nabídek pro školní turistiku, prezentace regionů, tématické diskuse. Na konci programu bude i slosování vizitek účastníků o zajímavé ceny, které věnuje Borovice.cz a jednotliví partneři a vystavovatelé tohoto setkání.

Workshop se koná v pátek 13. ledna 2012 v pavilonu P, sál P1 od 13:00 do 15:00. Zvýhodněné vstupné na celý veletrh GO REGIONTOUR 2012 je 100,- Kč, vstupné na workshop se neplatí.

Registrace na setkání je otevřena ZDE. Vyberte veletrh GO/REGIONTOUR 2012, zadejte e-mail, kam vám přijde potvrzovací pdf, dále kód SKOLA2012 (velká písmena bez mezer) pro zlevněné vstupné a dále pokračujete v registraci.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...