Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výstava stanů jen do konce července

Výstava stanů v Pražském veletržním areálu Letňany přináší svým návštěvníkům více než 200 postavených stanů rodinných, turistických i expedičních včetně novinek.

  • Publikováno: 18. 07. 2011

Výstava stanů je unikátní už ve svém konceptu vystavování. Kvalitní stan nelze koupit jen podle parametrů vodního sloupce, rozměru, hmotnosti a tvaru, ale je nutné jej doopravdy vidět. Kupující díky tomu nebude nemile překvapen, že si v předsíňce neuvaří, že se mu nohy dotýkají sněhy nebo že konstrukce neumožňuje sněhu volně sklouznout dolů a stan se boří.

Každý návštěvník má jedinečnou příležitost si stan před koupí prohlédnout, případně zkusit postavit či sbalit. Na výstavě s výběrem pomohou i odborníci, kteří kvalitně a nezaujatě poradí podle potřeb kupujícího.

Tak je tomu také u spacáků ve spacákovém ležení, kde si je může před zakoupením vyzkoušet.

„Je zarážející, kolik výrobců uvádí na svých výrobcích nesprávné údaje a snadno se tak stane, že do spacáku 220 cm dlouhého se nevejde člověk 190 cm vysoký,“ vysvětluje princip spacákového ležení na Výstavě stanů její pořadatel Jan Holan.

Každý se také poležením ve vybraném modelu ujistí, zda mu vyhovuje mumiový tvar spacáku, nebo zda preferuje spacák dekový, který je pohodlnější. Odborný personál rád vysvětlí princip samonafukovacích karimatek a nechá přítomné porovnat na vlastní tělo pohodlí pěnové, nafukovací a samonafukovací karimatky různých délek a šířek.

Kromě těchto zásadních věcí pro pobyt v přírodě nabízí výstava stanů také doplňky, které kempování či stanování zpříjemní a zjednoduší. Ke koupi jsou mimo jiné všechny druhy vařičů, kempingové nádobí, židle, stoly, ledničky, ale také praktické drobnosti v podobě ultraskladných ručníků, impregnací a svítilen.

Veškeré zboží je na místě k zakoupení s výstavní 8% slevou, pokud není u výrobku uvedena ještě větší aktuální sleva.

Také letos pořadatelé Výstavy stanů doplní svoji nabídku o tzv. Outdoor-Outlet. Jde o prodej nového zboží, které ale zůstalo z různých důvodů výrobcům a dovozcům na skladě. Vzhledem k tomu, že již nejde o aktuální kolekce nebo nejsou k dispozici všechny velikostní řady a barevné varianty, je toto nové a zcela funkční zboží prodáváno za výprodejové ceny při zachování klasické dvouleté záruční lhůty. V Outdoor-Outletu se nachází široký sortiment outdoorového vybavení včetně dětského oblečení, trekkingové obuvi, membránového oblečení i praktických doplňků.

Návštěvou pražské Výstavy stanů v měsících červen a červenec se tak můžete kompletně vybavit na své cesty a kemping, aniž byste riskovali nákup zajíce v pytli.

Otvírací doba je v pracovním týdnu od 12 do 20 hodin, o víkendu od 10 do 18 hodin. Výstava se koná v Pražském veletržním areálu Letňany.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...