Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Výhodné adaptační kurzy a podzimní pobyty pro školy a školky

Zcela mimořádnou nabídku na adaptační kurzy a podzimní pobyty plné zážitků má zvláště pro školy připravena agentura STAN. Jedná se o zcela nové programy i o osvědčené kurzy za jubilejní cenu.

  • Publikováno: 20. 06. 2014

Nejmodernější adaptační kurzy STAN

Ostych, nervozita i stydlivost končí před branami našich rekreačních středisek.

Bezkonkurenční adaptační kurzy STAN mají dlouholetou tradici. Zkušení instruktoři speciálně vzděláváni pro realizaci adaptačních kurzů, ví přesně, jak pracovat se skupinou dětí tak, aby se z nich stala skvělá parta kamarádů. V jejich repertoáru najdete mnohé hry typu Icebreakers, problem solving, týmovky a další…

Důraz klademe na budování důvěry skrze společné zážitky. Na děti čeká řada adrenalinových aktivit, u kterých budou muset překonávat samy sebe. Užijí si napětí i dobrodružství, a to je přesně to, co dává adaptačnímu kurzu ten správný náboj, akci, dynamiku, zážitky a nezapomenutelné vzpomínky.

Březová je největším střediskem zaměřeným na adaptační kurzy, díky tomu je vybavena nejen adrenalinovými aktivitami, ale také specialitami jako je například týmpark, celý zaměřený na spolupráci třídního kolektivu. Na průřez týmovými aktivitami se můžete podívat v krátkém videu zde http://vimeo.com/95512242

Krásné prostředí, skvělé zázemí budované právě pro realizaci adaptačních kurzů, profesionální instruktoři a trocha adrenalinu, to je to co dělá adaptační kurzy STAN těmi nejlepšími v ČR

Vyberte si i vy z propracovaných a léty ověřených programů. Podrobný popis všech najdete na stránkách http://www.istan.cz/cz/skoly/1-adaptacni-kurzy.html. Nabízíme seznamovací pobyty jak pro prvňáčky, tak i studenty základních a středních škol. Některé kurzy jsou i příběhové, tudíž jsou doplněny o tematické vybavení a speciální děj.

Největší novinkou je adaptační kurz ŠACHOVNICE ve stylu seriálu Klíče od pevnosti Boyard, jehož děj je opravdu strhující a děti zde pochopí, že opravdu každý jednotlivec je důležitý!

Neváhejte a rezervujte si termíny adaptačních kurzů včas!

Podzimní pobyty pro školy a školky v nejnavštěvovanějším rekreačním areálu v ČR!

Slavíme a vy budete slavit s námi! 5000 tisíc, to je počet školních skupin, které k nám za dobu našeho působení přijely a spokojeni se vrací. Každoročně u nás přivítáme více než 450 škol z celé České republiky. A taková čísla je potřeba oslavit.

Přijeďte k nám na neopakovatelný program JUBILEUM. Tolik zážitků a aktivit nikde jinde nenajdete! Vysokolanové centrum, tým park, 6-ti věžový lanáček s tobogánem, lukostřelba, projížďka na koních, paintball, airsoft, skok do prázdna, lezecké stěny, noční hra, jubilejní diskotéka, ohňová show či jiné představení, malý ohňostroj, raftování na rybníku, bungee-trampolíny, výběr těch nejlepších týmových her.

Program JUBILEUM=Jedinečná nabídka k výročí vzniku organizace, která se již nebude nikdy opakovat! Určeno základním školám, které na podzim chtějí zažít něco výjimečného.

Není to ale vše. Každoročně nejoblíbenější program Insignia, což je speciální škola v přírodě situovaná do středověku, jsme pouze pro tento podzim doplnili o další skvělé aktivity a přitom snížili ceny. Zažijte se svou třídou ty největší středověké bitvy, nechte děti povozit se na koni, pro tento středověký program máme vybudované i speciální zázemí a vybavení v podobě dřevěné pevnosti, měkčených zbraní a dalších rekvizit, které skvěle doplňují napínavý a strhující příběh!

Program Insignia je určen základním školám

S dárkem jsme mysleli i na ty nejmenší. Oblíbení ANGRY BIRDS přilétají na Březovou. Speciální program pro mateřské a základní školy nemá v České republice obdobu. Využijte zaváděcí ceny a užijte si s nejmenšími dětmi podzim na Březové při katapultování Angry birds.

Více o programech a nezávazné rezervační formuláře najdete na stránkách http://www.istan.cz/cz/2-mimoradna-jubilejni-nabidka-podzimni-akce-pro-skoly-za-jubilejni-ceny.html.

Rekreační středisko Březová

Středisko se nachází v krásném prostředí Vysočiny, je výborně dopravně dostupné. Svým vybavením a zázemím je zcela jedinečným, a proto je také nejnavštěvovanějším střediskem v ČR, které ročně přivítá stovky škol. Přidejte se ke spokojeným návštěvníkům i vy a vyzkoušejte to nejlepší, co může dnešní doba školním dětem nabídnout! www.brezova.istan.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...