Přidat inzerci

Facebook

Navigace


V peřině v Aquapalace Praha

V sobotu 11. června 2011 se od 11.45 a 14.30 uskuteční ve Vodním světě Aquapalace Praha párty k novému filmu V peřině!

  • Publikováno: 07. 06. 2011

Na návštěvníky čeká akce s bohatým programem plným cen a písniček z filmu.

Těšit se můžete kromě zábavných atrakcí a soutěží i na herce, kteří si zahráli ve filmu V peřině – například na Nikol Moravcovou, Tomáše Racka a na režiséra F. A. Brabce.

Ve filmu V peřině ožívá magický svět dobrých i zlých snů, který se ukrývá přímo v našich peřinách. Diváci si podívanou budou moci vychutnat v muzikálové pohádce F. A. Brabce ve formátu 3D:

Na malebném náměstí stojí proti sobě dva domy. V jednom se nachází čistírna peří, v druhém má kabinet paní Hilda – vykladačka snů. Mezi nimi vládne nepřátelství na život a na smrt. Dědeček z čistírny nedávno objevil skrytý svět snů v peřinách a umí z nich zlé sny odfiltrovat. Vykladačka snů je kvůli tomu bez práce. Všem v okolí se zdají samé pěkné sny a s těmi se pro radu nechodí; a kdyby se něco ošklivého do spaní přece prodralo, stačí si dát peřinu vyčistit – zlé sny skončí zamčené ve sklepení pod čistírnou. Ale jednoho dne děda záhadně zmizí. Celou rodinu z čistírny pak čeká dobrodružství, o kterém se nikomu ani nezdálo. Boj s paní Hildou a boj o sny a se samotnými sny vyvrcholí v magickém polštářovém světě přímo v peřinách.

Zažijte si vlastní peřinové dobrodružství v aquaparku v Čestlicích!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...