Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Tady vědí, co hosté chtějí – pohodové ubytování v Orlických horách nabízí Chata Radost

Když hledáte ubytování pro pobyt s dětmi, jak vypadá vaše představa? Mělo by to být klidné a bezpečné prostředí, čisté a pohodlné ubytování, měl by zde být prostor pro řádění dětí i klidné…

  • Publikováno: 02. 02. 2017

Chata Radost v Orlických horách umí dostát svému jménu a bude radost zde uspořádat vaši akci. Přizpůsobená je pro školy v přírodě, ale nabízí i příjemné zázemí pro rodinnou dovolenou v létě i v zimě, a pokud nepotřebujete zrovna pětihvězdičkový hotel, tak zde můžete uspořádat firemní akci nebo třeba svatbu.

Společné ubytování v hlavní budově i soukromí v chatkách

Chata Radost se nachází v přírodě kousek od lesa, ne nadarmo si dává do podtitulu „Lesní domov“. Sestává z hlavní budovy, kde je velká jídelna a restaurace, které mohou sloužit i jako společenská místnost pro společné programy. V hlavní budově najdete v patře celkem 13 různě velkých pokojů se společným sociálním zařízením na chodbě. Areál pak tvoří ještě osm dřevěných celoročně obyvatelných chat, které lze pronajmout pro menší skupiny i samostatně. Chata má kapacitu až 14 osob, v zimě méně – využívá se jen přízemí. Chatka (bungalov) má tři pokoje, WC a koupelnu se sprchovým koutem. Čtyři z chatek jsou přestavěné jako apartmány a můžete si v nich i vařit.

Zázemí pro mnoho aktivit

Areál disponuje hřištěm na míčové sporty i dětským hřištěm s pískovištěm a prolézačkami, půjčit si můžete sportovní vybavení, ale také gril na voňavou večeři. Provozovatel chaty vám zajistí dle dohody suroviny.

Turistické možnosti v okolí

Orlické hory, to je především krásná příroda jako stvořená pro kratší i delší výlety a túry. Za cíl výletů si můžete zvolit některou z pevností, kterých je v okolí dost, nezapomeňte na rodiště významných osob jako je Dobruška nebo Ratibořice, hrady, zámky, historická města i muzea. Pro děti bude velmi atraktivní a poučný i středověký skanzen Villa Nova vUhřínově.

A když se nechcete od chaty trmácet moc daleko, tak si udělejte pohodovou procházku k nedaleké oboře s divokými prasaty a daňky, ke kilometr vzdálenému kostelíku nebo na farmu, kterou je možné projít si i s výkladem. A nebo zkrátka jen pokořte vrchol nedalekého

Přívětivé ceny a bonusy pro školy

Jak pro rodinné a individuální pobyty, tak pro školy v přírodě či lyžařské kurzy jsou ceny velmi pěkné. Ubytování s plnou penzí můžete mít za cenu kolem 250 Kč za noc, v zimě kolem 300 Kč.

Pro ty méně náročné stojí za pozornost ekonomicky výhodné pobyty, kdy si pronajmete jednu z chatek jako celek a elektřinu i další služby platíte samostatně podle opravdu využitého.

Pro školy v přírodě a podobné velké akce má chata Radost připraveno mnoho příjemných překvapení. Jednak je to jeden pedagog na 10 dětí zdarma, dále na každého pedagoga kredit využitelný například na služby restaurace. Potěší možnost výhodné dopravy vlastním autobusem buď na sjezdovku, nebo za výlety do okolí, čímž se velmi zjednoduší plánování výletů a aktivit.

Zkrátka hledáte-li ubytování pro školu v přírodě, školní výlet, adaptační kurz nebo i firemní akci či společnou akci více rodin, zeptejte se na volné termíny v chatě Radost v Orlických horách.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...