Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Společnost Botanicus otevřela nový obchod v centru Prahy

Botanicus otevřel již druhý obchod v samotném historickém centru Prahy. Najdete ho jen několik desítek metrů od tradičního obchodu Botanicus v Ungeltu.

  • Publikováno: 30. 07. 2013

V Ungeltu, v samotném historickém centru Prahy, otevřela společnost Botanicus již druhý pražský obchod. Několik desítek metrů od tradičního obchodu Botanicus Ungelt je od začátku června otevřený další obchod. Posílí tak stávající nabídku produktů Botanicu, jež v centru města vyhledávají především zahraniční turisté.

Na začátku léta byl v půvabném historickém Ungeltu (Týn) několik minut od Staroměstského náměstí otevřen druhý obchod Botanicus. Stávající obchod se za roky svého provozu stal vyhledávaným cílem především asijských turistů, kteří mají kosmetiku a produkty Botanicus ve velké oblibě. „Kapacitně jsme se dostali na hranu našich možností a zároveň jsme chtěli zachovat odpovídající prodejní servis i pro české nakupující,“ popisuje hlavní motiv otevření nového obchodu spolumajitel firmy Botanicus Jan Hradecký. „Tím, že jsme postupně zredukovali počet našich a franchisingových obchodů v České republice, naučili se především turisté využívat náš obchod v Ungletu k nákupům při svých návštěvách Prahy. Když jsme dostali příležitost otevřít naproti našemu stávajícímu obchodu tento druhý, rádi jsme ji využili,“ dodává Hradecký.
Tento více než 150 metrů velký obchod je zařízený ve stejném duchu jako ostatní obchody a naplňuje tradiční cyklus pěstitel – výrobce – prodejce, kdy jediným sortimentem jsou vlastní produkty značky Botanicus. Jde o mýdla, kosmetiku, ale čím dál tím více i vlastní potraviny:
oleje, octy, džemy, medy, chutney ad. Více o produktech a filosofii značky najdete na www.botanicus.cz

Svět Botanicus je světem rostlin. Botanicus je česká firma, výjimečným způsobem propojující tradiční cyklus pěstitel – výrobce – prodejce. Zabýváme se výrobou přírodní kosmetiky, pěstováním rostlin, bylin, ovoce a zeleniny ve vlastních ekologických zahradách. Všechny námi vypěstované ekologické plodiny jsou zároveň v Ostré okamžitě zpracovány. Většina našich výrobků je vyráběna ručně.  Při jejich výrobě používáme původní, tradiční receptury našich předků v kombinaci s poznatky současné moderní vědy. Kosmetické výrobky Botanicus obsahují nejvyšší možné množství rostlinného materiálu. Veškerý sortiment můžete zakoupit v našich nebo franchisingových obchodech Botanicus v Čechách i v zahraničí.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...