Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Společenské hry jako ideální varianta programu při dešti pro letní tábory

Stejně jako v předchozích letech, i letos nabízí firma Mindok výhodný balíček her pro všechny letní tábory.

  • Publikováno: 31. 05. 2011

Byla v plánu etapovka nebo možná něco jiného – jenže ono prší a prší. Nejen pro tyhle případy se na táboře mohou uplatnit deskové hry. Na táboře mohou být alternativou programu po večeři nebo třeba pro případ ošklivého počasí.

Již čtvrtým rokem pořádá firma MINDOK projekt „Společenské hry pro letní tábory“. Tento projekt je určen organizacím, které pracují s dětmi a v době letních táborů chtějí dětem nabídnout plnohodnotnou volnočasovou aktivitu nebo alternativní program v podobě společenských her.

Jedná se o nabídku kolekce her od firmy Mindok pro děti i pro dospělé za méně než 40 % jejich původních cen. Protože zájem o sady her ze strany organizací pořádajících letní tábory neustále roste, vybíral Mindok letošní sadu her opravdu pečlivě. Aby se pokryly požadavky co nejvíce zájemců, obsahuje sada hry pro menší děti, dospívající i dospělé a sada zahrnuje hry pro jednotlivce i pro velkou skupinu hráčů.

Zájemci, kteří zkontaktují Mindok e-mailem, dostanou krátký formulář, který vyplní a odešlou zpět. V půli června obdrží hry, které během letního tábora mohou hrát.
Máte-li zájem se letos do projektu zapojit, napište si o podrobnější informace na e-mail tabory@mindok.cz. Rozhodně s tím neotálejte, kapacity projektu jsou omezeny a v minulých letech musel Mindok řadu zájemců odmítnout.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...