Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Skupinové pobyty v mobilních domech – pro náročné kolektivy!

Jadranské moře přiláká každoročně několik desítek tisíc hostů k odpočinku v rámci akce zvané skupinové pobyty.

  • Publikováno: 23. 03. 2011

Nejrůzněji zájmově zaměřené spolky se vydávají načerpat slunečnou energii nejčastěji do Chorvatska. Doba, kdy se pro kolektivní pobyty díky své ceně využívalo nejčastěji ubytování ve stanech, je dávno tatam. Dnešní klientela je mnohem náročnější, avšak uvědomuje si, že nejlepším místem pro kolektivní pobyt s kamarády je právě kemp, jeho přívětivé prostředí po všech stránkách. Rekreanti tam k sobě mají poněkud blíže a právě proto tam zamíří, aby čas trávili spolu, byli venku, v přírodě, aby sportovali. Chorvatské kempy za posledních 20 let urazily dalekou cestu, co se týče kvality a úrovně vybavení. Tří a čtyřhvězdičkové kempy si atraktivitou svého prostředí rozhodně nezadají s apartmánovými či hotelovými komplexy. Výhodou kvalitního kempu je bezesporu mimo jiné snadný přístup k veškerým sportovištím a blízké pláže. Vždyť sportovní kluby zde velice často plní své tréninkové plány.

Mobilní dům je ideálním řešením“

Chcete trávit dovolenou v kempu, ale vadí vám společné sociální zařízení? Toto tvrzení již neznamená problém, existuje na něj jednoduchá odpověď: Mobilní dům, mobilhome, mobilheim! Mobilní dům je nová, atraktivní forma ubytování v kempu. Jedná se o prostorný domek, který svým přívlastkem „mobilní“ nepředstavuje pro uživatele rozhodně žádné omezení co se kvality ubytování týče. Veškeré vybavení v mobilhomu je plnohodnotné a dostačující. Mobilní je de facto jen při umisťování ve vztahu ke stavebnímu povolení. Každý domek má samostatnou elektro přípojku, přípojku vody i kanalizace. Hmotnost základní velikosti mobilního domu 8 x 3 m dosahuje téměř 4 t. Z toho vyplývá i jeho stabilita mající vliv na užitný komfort. „Mobilní dům je ideálním řešením pro náročné rekreanty, hledající kvalitní ubytování při aktivní dovolené“ dodává Andrea Limberková, asistentka prodeje cestovní kanceláře CHERRY TOUR.

Co se týče dispozičního řešení, zpravidla se jedná o dvouložnicové mobilní domy, přičemž jedna ložnice bývá s manželskou postelí a druhá tzv. dětská, která nabízí tři plnohodnotné postele, přičemž jedna z nich může být na patro. Tato ložnice bývá často vybavena variabilní zábranou, která umožní jednu z postelí změnit na dětskou postýlku. Ložnice jsou obvykle situovány v protilehlých částech domku, aby bylo dosaženo co možná největšího soukromí. Ve střední části je pro rekreanty k dispozici tzv. denní místnost s kompletně zařízenou kuchyní a jídelním koutem s rozkládací pohovkou. Samozřejmostí je teplá voda i klimatizace. Standardní splachovací WC mísa bývá samostatně oddělena či může být součástí koupelny se sprchovým koutem. Mobilní dům tak skýtá vskutku kvalitní pobyt pro 5 osob. Při menším uskromnění se, je možno domek obývat až v počtu sedmi osob. Tato varianta se stává cenově velice výhodnou, představující výši cca 3.000 Kč za osobu v plné sezóně.

Největší nabídku ubytování v mobilních domech v Chorvatsku na českém trhu nabízí cestovní kancelář CHERRY TOUR s.r.o., specializující se na pobyty v kempech již dvanáctým rokem. V jejich široké nabídce najdete mobilní domy v Čechy oblíbeném Biogradu na Moru nebo na ostrově Murter, ale také v Novigradu, Pakoštane, Trogiru nebo Omiši.

U CHERRY TOUR můžete využít také plně vybavené, klimatizované karavany v nejlépe vybaveném kempu BIJELA UVALA na Istrijském poloostrově v Poreči nebo v kempu Zablaće nacházející se v Bašce na ostrově Krk. Ať už hledáte místo pro strávení rodinné dovolené, soustředění pro váš sportovní klub nebo jen za účelem utužení pracovního kolektivu, jistě si vyberete ze skupinových či individuálních pobytů na www.cherry-tour.cz nebo na www.karavanyvchorvatsku.cz.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...