Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Školní rok začíná a s ním i výlety, lyžáky a školy v přírodě

Nejen sezení ve škole, ale také řada jednodenních akcí, lyžařských kurzů, sportovních soustředění, škol v přírodě a školních výletů přináší každoročně školní docházka. Možností, kam s dětmi…

  • Publikováno: 06. 09. 2016

RS Babočka

V Chřibské, na pomezí Českého Švýcarska a Lužických hor. Krásná příroda v okolí je vhodná pro výlety a nejrůznější aktivity.

Areál disponuje moderní zděnou budovou s jídelnou a sociálním zařízením, k dispozici jsou také klubovny pro případ horšího počasí. Areál je v provozu cca od pozdního jara do konce října a s celkouvou kapacitou kolem 160 lůžek je vhodný pro školy v přírodě, letní tábory a další větší akce pro děti i dospělé.

www.rsbabocka.cz

 

Olšina – všechna lákadla Šumavy na dosah ruky

Rekreační zařízení Olšina nabízí dětským kolektivům klid panenské přírody, sportoviště, hřiště, špičkový gastronomický servis, atraktivní turistické cíle v okolí i vynikající železniční spojení ke všem lákadlům Šumavy – od Českého Krumlova, přes Lipno až lákadla v NP Šumava. To vše u nejvýše položeného chovného rybníku v Česku.

Více: www.vls.cz/olsina

 

Horská chata Radost

Nachází se 3 km od Deštného v Orlichých horách se na samotě uprostřed rozlehlých lesů.

V areálu je hřiště na kopanou a volejbal, tee-pee, brouzdaliště, venkovní ping-pongový stůl, ohniště a louka.

Nejenom k vlekům zajištěna doprava autobusem. Ubytovat se lze v 1-6 lůžkových pokojích v budově (53 míst), ve dvou 5lůžkových apartmánech nebo ve vytápěných chatách (3 ložnice, celkem 14 lůžek, WC, umyvadlo). Nejbližší lyžařský vlek 20 minut chůze, do ski areálu Deštné zajištěna doprava vlastním autobusem a mikrobusem.

www.chataradost.cz

 

Penzion Krásná

Menší rodinný penzion po rekonstrukci je posazen do klidného prostředí na kraji lesa, pod vrcholem Černé studnice, 6 km JV od Jablonce nad Nisou. Svým vybavením a službami se specializuje zejména na pobyty škol v přírodě a obdobné akce. Pokoje se soc. zař., 35 lůžek, venkovní bazének. Krásná příroda Jizerských hor.

www.penzionkrasna.cz

 

Rekreační středisko U jasanu

Rekreační středisko leží v Chřibské v Lužických horách v sousedství Národního parku České Švýcarsko. Atraktivní příroda je vhodná pro pěší turistiku a cykloturistiku. Nabízíme zázemí pro sportovní aktivity (hřiště na basketbal, volejbal, malou kopanou) herny v budově v případě nepříznivého počasí.

Kapacita: 120 lůžek v budovách a 104 lůžek v chatičkách.

www.ujasanu.cz

 

Rekreační objekty B&K Tour

Školní pobyty a výlety, dětské tábory ve školním roce 2016/2017

Rekreační areál Ostružno Český ráj
www.sklar-ostruzno.cz

  • ubytování v chatkách se stravováním
  • přírodní koupaliště, 2 bazény, obří trampolína a hřiště
  • možnost rybaření

Rekreační areál Pecka v Podkrkonoší 
www.ubytovani-pecka.cz

  • ubytování v chatkách a v pokojích včetně stravování
  • sportovní zázemí: hřiště, antukové kurty, tělocvična aj.
  • koupaliště 300 m, výhled na hrad

Rekreační areál Stříbrný rybník 
www.stribrny-rybnik.cz

  • ubytování v chatkách s vlastním sociálním zařízením
  • lanové centrum, paintball, obří trampolíny
  • ideální pro cykloturistiku, krásné místo na pomezí Novohradeckých lesů

Rekreační areál  Vysoká Srbská
www.vysoka-srbska.cz

  • klidné místo obklopené lesy nedaleko skalních měst Ostaš a Adršpach
  • tranvaté hřiště, bazén
  • ubytování v chatkách nebo ve zděné budově, prostorná jídelna

www.levne-ubytovani.bktour.cz

 

Rekreačně-sportovní areál Tesla Horní Bradlo

Pro pohodovoé sportovní soustředění nebo školu v přírodě vyražtedo krásného prostředí CHKO Železné hory. V RS Tesla na vás čeká množství sportovišť, bazén a vůbec skvělé vybavení pro hromadné akce. Nedávnou novinkou je vlastní wellness centrum s bazénem, vířivkami a dalšími relaxačními prostory.

Ubytování ve zděných budovách, srubech i chatičkách. Tak pokud se vám stýská po končícím létě, tak v Tesle můžete strávit se třídou to příští.

www.modrovic.cz

 

PENZION VYSOČINA – VELKÉ DÁŘKO

Žďárské vrchy. Penzion je obklopen nádhernou přírodou s mnoha příležitostmi rekreačního využití. Výlety: Žákova hora, Devět skal, Lovecký zámeček Karštejn, Zelená hora památka UNESCO. Disponujeme salonkem pro cca 50 osob,  jídelnou pro 50 os., barem, dětským koutkem, PC koutkem, knihovnou, zahradou s možností táboráku či grilování, a také výhradně nekuřáckým interierem, nabízíme fitness zónu + welness (masáže), Wi-Fi zdarma. V bezprostředním okolí běžecké trasy, lyžařské areály pro sjezdové lyžování, cyklotrasy a turistické trasy.

Kapacita max. 58 os. Možnost navýšení kapacity o sousední budovu (dalších cca 50 lůžek). Cena ubytování: od 110,-/os./noc.

www.penzionvysocina.cz

 

Chata Smrčník

Chata Smrčník je tradiční stylová horská dřevěná chata, která leží na samotě v nadmořské výšce 740 m obklopena loukou a lesy na rozhraní Jeseníků a Rychlebských hor. V zimě mohou návštěvníci využít 2 skiareály pod chatou v Lipové-Lázni, s možností zajištění dopravy. Zajištění kompletního stravování.

www.smrcnik.rychleby.cz

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...