Přidat inzerci

Facebook

Navigace


RVVZ 2012 v Zábřehu

Regionální Vzájemná Výměna Zkušeností se bude na Vysočině konat v termínu 30. března až 1. dubna. Tentorkát se organizace chopili kamarádi z občanského sdružení Thilisar ze Zábřeha.

  • Publikováno: 24. 01. 2012

Kdy, kde a za kolik?

Datum: 30. 3. – 1. 4. 2012
Místo: město Zábřeh
Začátek: pátek 18:00
Konec: neděle 11:00
Cena: 260 Kč účastník, 130 Kč lektor s jednou přednáškou, 0 Kč lektor s více přednáškami.
Ubytování a strava v ceně.

Regionální Vzájemná Výměna Zkušenosti – již sám název napoví, oč se jedná. Tak jako mnoho jiných skupin lidí se stejnými zájmy mají i ti, kteří pracují s dětmi, svá „diskuzní a vzdělávací fóra“. Rozhodně nejvýznamnějšími z nich jsou Vzájemné Výměny Zkušeností.

Akce, kde si mezi sebou předávají zkušenosti nabyté při vedení dětského oddílu či kroužku, seznamují se s novými znalostmi a nápady, diskutují a navzájem se poznávají. Je jedno, do jaké organizace pracující s dětmi patří; jejich společným cílem je práce s dětmi a mládeží.

RVVZ 2012 v Zábřehu se uskuteční 30. 3. – 1. 4. a už se pilně připravuje. Pokud máte co nabídnout do programové skladby, neváhejte se ozvat! Registrace byla spuštěna již v druhé polovině prosince a zájemci se tedy mohou již hlásit.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...