Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Rekreačně-sportovní areál TESLA nabízí vlastní wellness a řadu sportovišť

Rekreačně-sportovní areál TESLA Horní Bradlo se nachází na úpatí CHKO Železné hory, na břehu řeky Chrudimky nedaleko Sečské přehrady, obklopen čistou a nezasaženou přírodou. Je vhodný pro školy…

  • Publikováno: 18. 11. 2014

Areál je svou polohou a krajinou vhodný jak pro letní pobytové rekreace, tak i pro pěší turistiku, cykloturistiku a autoturistiku. Zvláště cyklisté ocení různorodé cyklostezky po zdejších jedinečných scenériích. Vhodný je nejen pro organizovanou skupinovou rekreaci (školy v přírodě, školní výlety, sportovní kurzy, letní tábory), ale i pro rodinnou rekreaci, školení nebo víkendové pobyty.

K ubytování jsou k dispozici tři zděné budovy, sedm srubů a čtyřlůžkové chatky. Všechny typy ubytování nabízejí veškeré žádané zázemí, zděné budovy a sruby navíc i s lednicemi.
Občerstvení a posezení je možné v místním bufetu s kapacitou 130 míst. Jeho široký sortiment nápojů, cukrovinek a jiného zboží návštěvníky hravě uspokojí. U bufetu je dispozici free wifi síť.
Pro romantičtější denní i noční posezení je k dispozici i vinárna.

V areálu je možnost sportovního vyžití nejrůznějšími způsoby
Vyhřívaný a chemicky ošetřovaný bazén má rozměry 17×6 m a je vybaven protiproudy a chrličem. Tvarem i velikostí návštěvníky překvapuje koupaliště. Zásobované je vodou z řeky Chrudimky, která protéká ve vzdálenosti 100 m od koupaliště. Řeka je zároveň pro svou čistou vodu ideálním terénem pro rybáře. Pro milovníky míčových her je v areálu k dispozici travnaté fotbalové hřiště a pět antukových kurtů. Tenis je možné hrát na oploceném a osvětleném tenisovém kurtu.

V případě nepříznivého počasí je k dispozici i menší tělocvična, která má kromě ribstol, žíněnek a gymnastického koberce vybavení i na basketbal. Na své si přijdou i všichni, kdo holdují fitness. V tělocvičně totiž najdou klasický a eliptický rotoped, Total-Gym, univerzální posilovací stroje, lavičku na posilování, ribstoly, žíněnku, stepper a mnoho druhů jednoruček a závaží na nakládačky.

Rekreační areál s wellness centrem?

Ano, právě bazénem, vířivkami, saunami a dalšími wellness aktivitami se může již druhým rokem pyšnit právě rekreační areál Tesla. Na rozdíl od některých wellnessů v luxusních hotelech bude zdejší wellness určeno i dětem, které areál hojně využívají.

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...