Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Prožijte nezapomenutelný červen v Babylonu Liberec

Muzejní noc, která v Liberci proběhla 2. června 2012, nebyla jedinou pozoruhodnou akcí, kterou se v Centru Babylon vyplatilo navštívit. Udělejte si v červnu radost malým výletem!

Všechny školáky zaujme například BABYLONSKÉ VYSVĚDČENÍ. Pro den strávený v aquaparku, lunaparku nebo iQparku se rozhodně vyplatí ve škole zabrat! Přijďte v pátek 29. června od 10:00 s vysvědčením!
Za samé jedničky je zdarma vstup do Aquaparku a za libovolné vysvědčení dostanete dvě vstupenky za cenu jedné do aquaparku, iQparku nebo lunaparku.

BABYLONSKÁ TRAMVAJ z BABYLONU do ZOO a zpět jezdí za pěkného počasí každý víkend! 
BABYLON směr ZOO: So-Ne 10:00, 12:00, 14:00, 16:00, zastávka je před vchodem do Babylonu. Tímto směrem se svezete pouze se vstupenkou do ZOO, kterou zakoupíte u řidiče.
ZOO směr BABYLON: So-Ne 11:00, 13:00, 15:00, 17:00, zastávka je před hlavním vchodem do ZOO.
Více informací ZDE.

Putovní výstava „Slovo má Hurvínek“ bude k vidění ve středu 13. 6. (8.00 – 18.00) a ve čtvrtek 14. 6. (8.00 – 16.00) v konferenčním sálu v Centru Babylon. Výstava je vhodná pro mateřské, základní i střední školy, ale i pro širokou veřejnost. Každý si najde to své, starší zavzpomínají na dětská léta, mladší si připomenou a ti nejmenší poznají veselé postavičky, které rozdávají radost už 80 let. 
Vstup je zdarma!
Skupiny nad 10 osob se musí přihlásit přes registrační formulář na Informačním centru, Nákupní městečko č. 12. Email: touristservice@centrumbabylon.cz, tel.: +420 485 249 202.
Více informací ZDE.

LUNAPARK s časopisem SLUNÍČKO je akcí, díky které získá po celý měsíc červen každý dětský návštěvník Lunaparku jako dárek časopis Sluníčko. Ani dospělí návštěvníci nezůstanou zkrátka a obdrží jiný časopis z vydavatelství MF, a.s.
Více informací ZDE.

V rámci akce Z AQUAPARKU NA BOBOVOU DRÁHU JANOV získáte po celý měsíc ke vstupence do aquaparku jako dárek jízdenku 1+ 1 na bobovou dráhu Janov nad Nis.
Více informací ZDE.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...