Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Příjezd paní Zimy do Netolic

Vydejte se Zvonkovým adventním vlakem z Českých Budějovic do Netolic a přivítejte paní Zimu! Kdy? V neděli 8. prosince. Těšit se můžete na bohatý doprovodný program.

  • Publikováno: 28. 11. 2013

Pojeďte zažít nezapomenutelnou druhou adventní neděli! Z Českých Budějovic se vypraví do Netolic na adventní jarmark zvláštní motorový vlak. Po bohatém programu se večer vyhřátými vozy Zvonkového vlaku vrátíte zpět.

Po příjezdu do cílové stanice v 16:18 cestující přivítá Spolek divadelních ochotníků Tyl Netolice a všichni společně se pak vypraví jako Zvonkový a světýlkový průvod na historické náměstí. Pro malé cestující jsou připraveny drobné dárky.

Od 15:00 do 18:00 si můžete užít adventní řemeslný trh se všemi radostmi, které s sebou přinese: dílničky pro děti, vypouštění balónků s přáními, malování na obličej a zdobení perníčků, občerstvení a další.

V 16:45 vystoupí dětský pěvěcký sbor Netoličtí vrabčáci. Těšit se také můžete na ukázku tanečních kroužků DDM Netolice, vystoupení Natálie Kubištové, finalistky Česko-Slovenské Superstar, ohňovou show, přílet Anděla a hlavně na příjezd a přivítání Paní Zimy.

Zvláštní vlak pojede v neděli 8. prosince z Českých Budějovic do Netolic a zpět – tedy i po trati, kam běžně vlaky nejezdí. Z Českých Budějovic vlak odjíždí v 15:22 a do Netolic s ním přijedete v 16:18. Na zpáteční cestu se vlak vydá v 18:36, do Českých Budějovic dorazí v 19:26. Cena jízdenky je jednotná – zpáteční jízdenka do Zvonkového adventního vlaku stojí 90 Kč. Ale každé dítě, které pojede se zvonečkem, bude mít jízdné zdarma.

Vzhledem k omezené kapacitě vlaku je vhodné si předem rezervovat místa (na tel. 972 544 691 nebo na e-mailu jiznicechy@cd.cz).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...