Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přijeďte v listopadu na CVVZ do Jihlavy

11.-13. listopadu se v Jihlavě uskuteční již 25. Celostátní vzájemná výměna zkušeností (CVVZ). Toto tradiční setkání pracovníků s dětmi a mládeží napříč organizacemi nabízí vždy semináře,…

  • Publikováno: 25. 10. 2016

Mezi programy najdete kromě výtvarných dílen i sportovní aktivity, psychologii i náměty na hry a aktivity. Letošním partnerem je Prázdninová škola Lipnice, takže řada programů je pod taktovkou jejich lektorů. Lákavé budou také programy v zoologické zahradě nebo návštěva podzemí. Těšit se účastníci mohou i na doprovoné programy jako je non stop herna deskových her, čajovna nebo hned dva druhy science show.

Po celý víkend budou probíhat workshopy a semináře na různá témata. „Letošní CVVZ se ponese se v duchu motta »Podělme se o plody své práce«,“ říká náčelník CVVZ Martin Paclík. „Motto reflektuje fakt, že na CVVZ lektorují mnoho programů sami účastníci a předávají tak své zkušenosti z práce s dětmi druhým,“ doplňuje Martin Paclík. Kromě těchto programů mají účastníci možnosti přihlásit se na semináře vedené odbornými lektory a to například v oblasti práva, psychologie nebo ekologie a přírodních věd. „Velký zájem jsme zaznamenali u programů Prázdninové školy Lipnice, která je významným odborným partnerem letošní CVVZ,“ říká Jana Ptáčková, která má na starosti programovou sekci a dodává: „Těší mě také, že se podařila spolupráce s jihlavskou ZOO, účastníkům nabídneme i exkurze do podzemí Jihlavy a poznávací procházky městem.“

CVVZ bude mít i řadu doprovodných programů a aktivit. Oblíbená je velká herna deskových her nebo čajovna, zájmu účastníků se vždy těší i tržiště s užitečným vybavením pro oddílovou činnost. Letos jsou domluvené také hned dvě science show a v sobotu večer koncert kapel Marien a Epydemye. Zajímavým benefitem a impulsem pro pohodlnější poznávání Jihlavy je možnost využívat městskou hromadnou dopravu zcela zdarma.

Akci hostí budovy Střední průmyslové školy Jihlava a Gymnázia Jihlava, které budou pro účely akce propojeny. V jedné budově proběhnou přednášky, druhá poslouží účastníkům k ubytování.

Novinkou letošního ročníku je Festival táborových a oddílových filmů, který pořadatelé organizuje ve spolupráci s Mezinárodním festivalem dokumentárních filmů Ji.hlava. Do soutěže je přihlášeno 47 filmů.

Přihlašování probíhá do 4. listopadu.

CVVZ předchází odborná konference o uznávání výsledků vzdělávání, která proběhne ve spolupráci s Českou radou dětí a mládeže, Minsterstvem školství, mládeže a tělovýchovy a Univerzity Palackého v Olomouci.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...