Přidat inzerci

Facebook

Navigace


PŘIJĎTE NA VELETRH BAZÉNY, SAUNY & SPA

V pořadí jedenáctý ročník veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA, zaměřený na projekční řešení, technologie a provoz bazénů, koupacích jezírek a wellness zařízení, se uskuteční na výstavní ploše PVA EXPO…

  • Publikováno: 25. 09. 2016

Veletrh BAZÉNY, SAUNY & SPA dlouhodobě zaujímá na české scéně velmi významné místo, neboť se jedná o jediný specializovaný veletrh svého druhu v rámci ČR. Jeho cílem je informovat o nových trendech v oblasti relaxace a bazénové technologie a návštěvníci zde najdou největší přehlídku bazénů, saun, vířivek a zastřešení u nás. Vystavovatelé v jeho rámci nabízejí projekční řešení, výrobu, dodávku, zprovoznění, technologie úpravy vody, servis a další individuální přístup. Veletrh se zaměřuje především na provozovatele aquaparků, veřejných bazénů, koupališť, zástupce municipální sféry, představitele asociací a svazů, projektanty, architekty, provozovatele hotelů, penzionů, sportovních center a na odborná media. Nabídka samozřejmě zahrnuje vedle veřejných i privátní wellness zařízení, která v poslední době zažívají velký nárůst zájmu.

Ústředním letošním tématem pak bude problematika modernizace aquaparků a zatraktivnění wellness provozů. Ve spolupráci s tradičním partnerem Asociace bazénů a saun ČR je na druhý den veletrhu, tedy ve středu 21. září, připravena konference nazvaná Zatraktivnění provozu bazénů, aquaparků a koupališť, legislativa provozu veřejných a rodinných bazénů, výklad nové evropské normy. Další doprovodné přednášky a semináře se zaměří na problémy, které je v provozu potřeba řešit, například z pohledu hygieny nebo v oblasti personálu a přístupu a komunikace s klienty, včetně představení nových trendů, postupů a produktů. Návštěvníci by si však neměli nechat ujít ani doprovodný program pro laickou veřejnost, který se bude věnovat saunování a wellness procedurám.

Loňský ročník veletrhu BAZÉNY, SAUNY & SPA, společně se souběžně probíhajícími veletrhy FOR ARCH, FOR THERM a FOR WOOD, navštívilo téměř 75 tisíc návštěvníků. Během pěti dnů se jim na výstavní ploše PVA EXPO PRAHA větší než 39 000 m2 představilo 830 vystavovatelů, včetně 66 zahraničních. Velký zájem projevili návštěvníci také o doprovodné akce – odborné přednášky, semináře, konference a vyhlášení vítězů celoročně probíhajících soutěží.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...