Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Přihlašujte se na RVVZ 2012 ve Žďáře nad Sázavou

Druhý březnový víkend bude ve Žďáře nad Sázavou patřit lidem pracujícím s dětmi a mládeží. Organizátoři RVVZ a lektoři z celého kraje připravují řadu dílen, seminářů a diskusí.

  • Publikováno: 18. 01. 2012

Již jedenáctý ročník akce pro všechny pracovníky dětských organizací, táborů a vůbec všechny, kteří se věnují dětem a mládeži nejen ve volném čase, připravuje tentokrát Pionýrská skupina Údolí slunce, Hamry nad Sázavou.

Snahou organizátorů je nabídnout účastníkům pestrý a zajímavý program a po organizátorské stránce zachovat kvalitu předešlých ročníků.

Účastníkům přihlášených na webových stránkách je nabízena široká škála programů, které si volí podle vlastního uvážení. I letos je možno vybírat ze seminářů, dílen a diskuzí věnujících se od práce s handicapovanými dětmi, přes organizační zabezpečení činnosti oddílů po sportovní, kulturní a další aktivity samotné. Velký prostor je věnován vzájemnému setkávání, sdílení a výměně zkušeností přítomných účastníků.

„Za velké obohacení letošní RVVZ považujeme účast skupinky mladých vedoucí z organizace The Woodcraft folk z Velké Británie, kteří se nejen zapojí do programu, ale sami nabídnou některé dílny,“ pochlubila se s organizační perličkou Lenka Vencálková.

Hlavní vedoucí akce zároveň dodává: „Budeme rádi za co nejvíc účastníků – ať již z neziskových organizací, škol i jiných oblastí. Jen tak dosáhneme správné výměny zkušeností.“

Zájemci o akci se mohou přihlašovat do března na www.rvvz-vysocina.cz, kde také najdou potřebné informace.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...