Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Poslův Mlýn vás zve do Máchova kraje

Hledáte ideální prostředí pro školu v přírodě, školní výlety, adaptační kurz, sportovní či taneční soustředění? Neváhejte a přijeďte do Rekreačního areálu Poslův Mlýn v Doksech. Rekreační…

  • Publikováno: 06. 12. 2012

Díky příznivé lokalizaci je možné naplánovat řadu výletů do nejbližšího okolí  a  nebo  zorganizovat  bohatý  program přímo v areálu. Hned vedle recepce sídlí animační tým, který pro Vás vytvoří zážitkový program pro děti pod vedením zkušených  instruktorů.  Jako bonus Vám poskytne zdravotníka  a nebo nočního vychovatele.  Samotný areál nabízí řadu vnitřních prostor např. tělocvičny, zrcadlový sál s technickým zařízením  pro  hudební produkci a dataprojektorem,  vybavené  učebny, taneční parket, velký párty stan či venkovních prostor ke sportování  a  ostatním volnočasovým aktivitám  např. sportovní  hřiště,  dětská hřiště s herními prvky, velkou  vzduchovou  trampolínu, venkovní šachy, ruské kuželky.  V celém areálu je připojení k internetu.  Veškerá sportoviště a vnitřní prostory můžete mimo sezónu využívat zdarma. Navíc budete mít k dispozici půjčovnu sportovních potřeb a společenských her.

Můžete  si  vybrat  několik variant ubytování pro školy. Pro mladší děti je vhodné ubytování celé třídy v jedné   budově  s  rozmístěním pokojů podél centrální  chodby  se společným sociálním zařízením a kuchyňkou.  Pro starší je určeno ubytování v bungalovech, kde vždy 2 pokoje mají společné sociální zařízení  a nebo  v chatkách se sociálním zařízením v blízké budově. Učitelé, vedoucí oddílů si mohou vybrat ubytování v luxusních apartmánech.   Stravování je přizpůsobeno dětským kolektivům – pestrý jídelníček, dopolední,  odpolední svačiny  a  celodenní pitný režim pro mateřské a základní školy.  Je možné si objednat obědové balíčky  i dietní stravování např. bezlepkovou dietu za příplatek, vegetariánskou stravu. Jistě uvítáte velmi příznivé ceny pro skupinové pobyty. Na každých 15 platících dětí má 1 pedagog ubytování a stravu zdarma.  Pedagogové mají navíc zajištěný bezplatný kávový a čajový servis po celý pobyt.

Areál Poslova Mlýna je oplocený, takže je zcela  bezpečný pro dětské kolektivy.  Děti zde naleznou prostor pro rozmanité vyžití.  Poslův Mlýn Vás okouzlí krásnou přírodou,  romantickým výhledem na hrad Bezděz a nebo pohodovým koupáním v Poselském rybníku, u kterého si můžete pohovět na písčité pláži.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...