Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Parním vlakem přímo do dětského dne

Svezte se v sobotu zvláštním parním vlakem z Loun do muzea v Lužné, kde bude čekat bohatý program včetně skautského lesního závodu.

  • Publikováno: 25. 05. 2011

V Muzeu v Lužné u Rakovníka čeká v sobotu 28. května všechny děti opravdu bohatý program. Svezte se v sobotu zvláštním parním vlakem z Loun do muzea v Lužné, kde bude čekat zábavný program včetně skautského lesního závodu.

Parní vlak poveze lokomotiva 477.043 „Papoušek“. Ve vlaku platí zvláštní tarif, jízdenky jsou v prodeji u vlakového personálu. Pro občerstvení cestujících bude v soupravě zařazen bufetový vůz Bam bistro. Jízdenka neplatí jako vstupenka do muzea.

Na děti i jejich rodiče v areálu muzea čekají stálé muzejní expozice, výstava parních a motorových lokomotiv, provoz modelového kolejiště, soutěže, hry, stánky a občerstvení.

Nenechte si ujít lesní závod pořádaný 5. oddílem vodních skautů KON-TIKI Louny. Účastníci budou na jednotlivých stanovištích plnit úkoly základních skautských dovedností a odpovídat na otázky s tématikou přírody i pohádek o mašinkách.

V areálu muzea se budou konat projížďky parním motorovým vozem M 124.001 „Komarek“ a vláčkem taženým úzkorozchodnou lokomotivou POLDI č. 7 (obojí ze sbírek NTM Praha).


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...