Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Objednávejte balíček her od Mindoku se slevou pro letní tábory

Vydavatelství moderních společenských her MINDOK letos nabízí již desátým rokem "balíček moderních společenských her na tábory". Jedná se o cenově velmi výhodnou nabídku pro volnočasové…

  • Publikováno: 04. 05. 2017

Nepropásněte proto příležitost a objednejte si následující balíček her včas. Balíček letos obsahuje 16 her, organizace je mohou pořídit se slevou více než 60% oproti běžným cenám. Konečná cena činí 2 900 Kč s DPH.

Děti i dospělí se mohou těšit na hry jako KingdominoGoblíci JedlíciBoží zbožíČerné historky prázdninové příběhy, DaoJak jako jakKarty mrtvého mužeKrycí jména Obrázky, Machi KoroMmmMinutová říše: Legendy, Kočka KarlaRed 7Time´s Up Junior, SMART – DinosauřiPříběhy z kostek: Batman.

Zájemci si také mohou k balíčku doobjednat jakékoliv další hry za velkoobchodní ceny.

Pokud vás tato nabídka zaujala, kontaktuje MINDOK na adrese tabory@mindok.cz případně telefonicky na čísle  272 656 610. Kdokoli se na tuto adresu ozve, dostane všechny potřebné informace k objednání balíčku.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...