Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Narozeninové mistrovství ČR v jízdě na tobogánu

Teplé počasí doslova volá k hrátkám ve vodě. Pokud máte rádi porci adrenalinu, připravil pro vás Aquapalace v Liberci mistrovství ČR v jízdě na toboganu.

  • Publikováno: 01. 05. 2012

Již v sobotu 5. května od 11 hodin se můžete zúčastnit extra zábavné soutěže – mistrovství České republiky v jízdě na tobogánu.

Už 2. ročník této skvělé akce bude spojený se 4. narozeninami aquaparku. Oslavte je s námi! Zábavnou show s bohatým programem a spoustou soutěží Vás provede Leoš Mareš. Děti do 150 cm vstup celý den jen za 1 Kč, přičemž jednoho dospělého můžou doprovázet až tři děti.

Buďte u toho!

Soutěží se ve čtyřech kategoriích:
– děti od 8 do 12 let,
– od 13 do 16 let,
– muži a ženy nad 17 let

Pokud se chcete těchto jedinečných závodů účastnit, registrujte se ZDE nebo v sobotu přímo na místě od 11 do 12 hodin a vyhrajte hodnotné ceny od partnerů akce.

Pozor – kapacita závodníků je omezena!

Těšit se můžete také na bohatý program jako barmanská show, taneční vystoupení, módní přehlídka, kouzelník Kellman, DJ Luboš Novák, aquazorbing, řadu soutěží pro děti i dospělé, hrací zóna s herními konzolemi a další překvapení.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...