Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na školní nebo firemní akci do kempu? Jde to.

O tom, že nabídka služeb a aktivit pro skupiny může být i v kempu velmi pestrá, vás přesvědčí třeba Autokemp Stříbrný rybník. Nenechte se ale zmýlit slovem autokemp. Můžete sem totiž klidně…

  • Publikováno: 06. 12. 2015

Proč právě do Stříbrňáku

Stříbrňák se zkráceně říká rybníku i zde umístěnému kempu. Pro vaši akci si tento kemp blízce sousedící s rybníkem můžete vez obav vybrat pro školu v přírodě, školní výlet či sportovní soustředění a určitě si to tady užijete. A když by zrovna nepřálo počasí, vydáte se na prohlídku Hradce Králové.

Kde se můžeme se třídou v kempu ubytovat?

V klidné části kempu se v březovém háji nacházejí chaty. Jedná se o dvanáctilůžkové chaty (2×4, 2×2) se sociálním zařízením, kuchyňkou a venkovním posezením. Ubytování pro školy v těchto chatách zajistí klidný pobyt stranou největšího kempového ruchu.

Další možností je využít maringotky umístěné na břehu rybníka nebo karavany. Kapacita ubytování je zde menší, v obou případech je třeba využívat společné sociální zařízení. Nově jsou k dispozici převážně pro rodinnou rekreaci bungalovy převážně 4lůžkové s vlastním sociálním zařízením.

A na kolik ubytování vyjde? Mimo sezónu (tedy přibližně do konce června a od začátku září – přesná data najdete v ceníku) vyjde chata Standard Plus na 200 Kč / os / den, karavan či maringotka na 140 Kč. S plnou penzí se potom dostanete v prvním případě na 360 a v druhém na 280 korun. Připlatíte si také v sezóně (o letních prázdninách), kdy jsou ceny ubytování za osobu o 50 Kč vyšší.

Kde se najíme?

Když přijede do kempu skupina, má možnost objednat si jídlo – snídani, polopenzi či plnou penzi. Na jídlo se potom chodí do restaurace, která je součástí kempu.

To bude určitě hrozně daleko

Co se týká dopravy, tak i v případě, že si nezajistíte vlastní autobus, se do kempu dostanete pohodlně z Hradce Králové městskou hromadnou dopravou přímo do zastávky Stříbrný rybník.

My se chceme vyřádit

Ano, teď přichází pro většinu dětí a často i dospělých, ta zásadní informace – Stříbrňák má lanový park. A byla by opravdu škoda ho během pobytu jen obcházet. Provozovatel kempu rád zprostředkuje domluvu přímo s lanovým parkem. Vyberte si některý z programů v lanovém centru včetně týmových aktivit a máte park na 5 hodin pro sebe včetně instruktora, který na děti dohlédne a naučí je vše potřebné pro to, aby si děti lezení po lanech dostatečně užili.

Další spoustu zábavy si můžete užít třeba v nafukovacích koulích bumperball (na suchu) nebo při aquazorbingu (na vodě). Do programu lze ale zapojit i lasování, lukostřelbu, discgolf či laserovou biatlonovou střelnici. Lákadlem je bezpochyby i paintball, který se nachází nedaleko rybníka na zalesněném poloostrově.

Pro případ, že chcete nechat děti „jen tak blbnout“ disponuje areál hřištěm na beachvolejball, stolním tenisem, oblíbenými obřími trampolínami i volnou zelenou plochou. Nesmíme zapomenou také na to, že u rybníka je potřeba také využít tu vodu. Kromě koupání a ježdění na tobogánu si můžete třeba zajezdit na lodičkách či šlapadlech nebo si užít další vodní atrakce. Koupaliště je pro ubytované hosty samozřejmě zdarma.

Musíme zůstávat pořád v kempu?

Vůbec ne. Když se podíváme za hranice kempu, najdeme zde rozsáhlé Hradecké lesy, kterými vede inline a cyklostezka, unikátní okruh o délce lehce přes 10 kilometrů, který disponuje širokou cestou se skvělým povrchem. Jízdu si tak určitě můžete pěkně vychutnat. Že nemáte s sebou brusle ani kolo? Tento problém vyřeší vybavená půjčovna sportovních potřeb, kde si můžete půjčit, kola, koloběžky, brusle i další sportovní vybavení.

Autocamp Stříbrný rybník protíná jedna z nejkrásnějších naučných stezek – stezka Přírodním parkem Orlice, která vede od Staré nemocnice v Hradci Králové k pramenům v Orlických horách. Kvůli turistice není tedy třeba chodit daleko.

Když byste se vydali do Hradce Králové, navštivte zde za hezkého počasí koupaliště Flošna s vodními atrakcemi jako je tobogán nebo líná řeka. Ale v Hradci stojí za vidění i historické centrum, obří akvárium, botanická zahrada a za horšího počasí potěšíte děti krytým zábavním parkem Tongo.

V širším okolí můžete navštívit například Hrádek u Nechanic, ale určitě si vyberete i z dalších tipů na výlety do okolí.

Kontakt

Autokemp Stříbrný rybník provozuje Cestovní kancelář B & K Tour

Komenského 249

500 02, Hradec Králové

www.bktour.cz

www.stribrny-rybnik.cz

Pokud budete objednávat školní pobyt, kontaktujte přímo:

Hana Kalousková

tel.: +420 495 518 151, +420 608 970 356, +420 775 970 035

e-mail: stribrny.rybnik@bktour.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...