Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Na lyžařský kurz do Hrubé vody v Jeseníkách

V Hrubé vodě v Jeseníkách vyrostl nový areál vhodný pro školní pobyty i rodinnou dovolenou. Pro zimní školní pobyty je zde široká nabídka doplňkových aktivit, příjemné zázemí, výhodné ceny…

Moderní lyžařský areál

4sedačková lanovka, školní vlek, dětský koberec, moderní odbavovací systém a k tomu kvalitní zázemí pro úschovu vybavení, půjčovna a servis lyží. To může nabídout Park sportu Hrubá voda. Lyžařský vlek se nachází v chladném údolí a v kombinaci s kvalitní zasněžovací technologií zajišťuje garanci sněhu. V lyžařském areálu se nachází několik různě náročných sjezdovek. Pro školní skupiny vyjde celodenní skipas příjemných 180 Kč na den.

Kvalitní vyžití a servis pro školy

Kousek od svahu potom najdete i místa pro odpočinek – útulnou restauraie u svahu, sauny, whirpool. Užít si můžete zimní jízdy na koni nebo bobovou dráhu se zimním provozem.

Přímo do areálu vede vlak.

Ubytování v nové budově určené pro školní akce, kde budete mít dostatek soukromí, klubovnu na program. Pokoje jsou se sociálním zařízením. Wi-Fi zdarma. Ubytování s plnou penzí + pitný režim + druhá večeře  450 Kč/den.

BONUS ZDARMA pro pedagogy: 1 jízda na bobové dráze + 1x vstup do sauny & whirpool.

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...