Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mindok představí jedinečné Smart games

Společnost MINDOK představí na 16. Výstavě HRY A HLAVOLAMY, která se uskuteční 9. - 12. 9. 2010 v Praze, nové hry pro děti i dospělé: SMART games.

  • Publikováno: 22. 08. 2010

SMART games jsou jedinečnou kombinací hry pro jednoho hráče a hlavolamu. Pravidla každé hry jsou vysvětlitelná ve třech jednoduchých bodech a můžete hned hrát. Přitom vám ale každá z těchto her přinese dlouhé hodiny zajímavé zábavy.

Každá hra představuje zároveň zábavu a příspěvek k rozvoji inteligence vás i vašich dětí. SMART games rozvíjejí zejména logické myšlení, prostorovou představivost a schopnost koncentrace a plánování. Jednotlivé hry mají různé úrovně obtížnosti. Jsou vhodné pro děti od 3 let i pro dospělé. 

Všechny hry ze série SMART games vynikají zejména zajímavými herními mechanismy, kvalitním provedením herního materiálu a také krásným grafickým zpracováním.

SMART games se v současné době prodávají ve více než 100 zemích a jsou vítězem řady prestižních cen v oboru her a hraček po celém světě.

www.smarthry.cz
www.smartgames.eu


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...