Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Mikuláš na vodě pro děti z dětských domovů

Aquacentrum Letňany Lagoon a Občanské sdružení Slunce dětem uspořádaly Mikulášské odpoledne na vodě pro děti z dětských domovů a Klokánků za účasti VIP osobností.

  • Publikováno: 08. 12. 2011

Aquacentrum Letňany Lagoon a Občanské sdružení Slunce dětem připravily v sobotu 3. 12. 2011 pro děti z dětských domovů a Klokánků Mikulášské odpoledne na vodě za účasti VIP osobností.

Děti se mohly vyřádit na tobogánech, vyzkoušely si aquazorbing a zasoutěžily si ve vodních disciplínách a to vše pod vedením patronek Lucie Váchové, Ivety Lutovská, Denis Domanské, Mirky Košťanové a Lilian Sarah Fisherové. Celým odpolednem provázela Michaela Mauerová.

Starbucks a Acaií zajistilo během celého odpoledne plné stoly občerstvení. Algida darovala dětem osvěžující zmrzliny. Dárky pro děti věnovaly firmy Starbucks, Haribo, Hero, Vero Moda, ZF Holding, občanské sdružení Aqua United a projekt Aquamánie/Aquainfo, POMPO.

Vrcholem odpoledne byla sladká a bohatá nadílka od Mikuláše – Filipa Tomsa, role andílka se zhostila Jitka Nováčková. Dětem z dětských domovů a Klokánků předali spousty krásných dárečků.

Velký díky patří Aquacentru Letňany Lagoon, které umožnilo uspořádat již 2. ročník Mikuláše na vodě.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...