Přidat inzerci

Facebook

Navigace


LEDOVÁ PRAHA

Chcete se o pololetních prázdninách nejen bavit, ale také se něco dozvědět, navštívit zajímavá místa, projít se historickými částmi Prahy? Pak je tu pro vás již pošestnácté Ledová Praha!

  • Publikováno: 20. 01. 2016

Ledová Praha vám otevírá již pošestnácté dveře muzeí, památek a dalších zajímavých míst za zlevněné vstupy nebo dokonce i zdarma. Ten, kdo by chtěl Ledovou Prahu obejít celou, si udělá přes 40 zastávek. Navštívit můžete například Pražský hrad, Národní muzeum, Muzeum Policie ČR nebo Staroměstskou radnici. Novinkou v letošním roce je Síň slávy českého hokeje a Síň slávy českého fotbalu (fotbalová otevřena jen v pátek!). Zajímavou návštěvou může být pro vás také Muzeum Karla Zemana nebo Zrcadlový labyrint a kaleidoskopické kino… Doprovodné programy nabídne například Muzeum mágů a alchymistů staré Prahy (tematické vycházky), Poštovní muzeum (výstava Zlatá stuha 2015 – Nejlepší české knihy pro děti). Za vidění jistě stojí krásně zrekonstruované prostory Strahovského kláštera či Skleník Fata Morgana Botanické zahrady hlavního města Prahy.

Co je třeba k využití této nabídky? Stačí „Ledová karta“, tedy modrá kartička, kterou zájemci dostanou zdarma a po jejím předložení u pokladen vybraných míst získají slevu či volný vstup. Ledové karty si mohou zájemci zdarma vyzvedávat od 25. do 29. ledna 2016 mezi 9.00 a 17.00 na Ústředí Pionýra, Senovážné náměstí 977/24, Praha 1 – telefon 222 247 529.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...