Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Kašpárkohraní pro celou rodinu

Druhý ročník největšího dětského festivalu v České republice Kašpárkohraní zaplní v neděli 16. května pražskou oboru Hvězda.

  • Publikováno: 07. 04. 2010

Kašpárkohraní má promyšleně koncipovaný program, ve kterém si každý člen rodiny najde tu pravou zábavu, a nabízí přehlídku hudebních a divadelních souborů doplněnou o řadu sportovních aktivit, interaktivních her a tvůrčích a řemeslných dílen.

Po velkém úspěchu loňského ročníku se organizátoři rozhodli Kašpárkohraní výrazně rozšířit. Na scéně vystoupí Chinaski s dětským představením Autopohádky, Petr Skoumal a divadlo v Dlouhé s koncertním představením Kdyby prase mělo křídla, zazpívá Jaroslav Uhlíř, skupina Kašpárek v rohlíku a hosté: např. Tonya Graves, Márdi, své umění předvede světoznámý loutkář Noriuki Sawa, návštěvníci uvidí loutková a maňásková divadla a řadu dalších pozoruhodných umělců a aktivit.

„Naším cílem je nabídnout důstojnou alternativu akcím, které jsou pouze drahou zábavou a nijak nerozvíjejí dětskou kreativitu. Průvody obřích masek, tvůrčí dílny, škola skateboardingu, ukázky z činnosti známých sportovních oddílů, jako je například Sparta Praha to je jen malá ochutnávka z nabitého doprovodného programu. To vše zdarma v jednom z nejkrásnějších míst Prahy – v oboře Hvězda. Věřím, že malí i velcí návštěvníci se budou bavit přinejmenším stejně dobře, jako na loňském ročníku,“ zve na největší dětský festival Kašpárkohraní Viktor Souček z pořádající společnosti Riff Raff.

www.kasparkohrani.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...