Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Ještě nemáte místo na tábor 2016? Aktuální nabídky volných termínů

Prázdniny skončily před pár týdny, ale kdo chce mít klid, měl by už pomalu mít zarezervované tábořiště místo na příští rok. Nebo dokonce na ten ještě další? Kdo dřív přijde, ten dřív mele, jak…

  • Publikováno: 20. 10. 2015

AREÁL GARNATAURUS

Pořadatelům dětských táborů poskytuje areál ideální podmínky k naplnění táborového poslání jakéhokoliv zaměření. Nabízíme klidné bezpečné prostředí s lesem, řekou i bazénem v rámci uzavřeného areálu a pro sportovní účely jistě poslouží veliká upravená hřiště vhodná pro fotbal, softbal, tenis, volejbal a jiné sportovní aktivity. Ve zděné budově poskytujeme komfortní ubytování spolu se společenskými místnostmi, vhodné pro tančení před zrcadly, hraní si, nebo pro vyučování. Větším milovníkům přírody nabízíme ubytování v prostorných srubech, které jsou spojeny vzdušnou verandou využitelnou především v době zhoršeného počasí. Naše kulinářské dovednosti vám předvedeme minimálně 3x denně a lze dohodnout i speciální  jídelníček nebo diety.

Termíny na léto 2016: Pro prázdninovou sezonu 2016 nabízíme 3. a 4. turnus.

Kontakt: www.garnataurus.cz, Tel.: Ondřej Hanzlík – 737 287 054, 605 205 140, email: garnataurus@seznam.cz

 

CHATA STARÁ ŠKOLA KUNČICE

Zrekonstruovaná chata v Kunčicích u Starého Města pod Sněžníkem s kapacitou 50 lůžek v 9+2 pokojích. 5x soc. zařízení na pokojích + další sprchy a WC na patře.
Vybavení chaty: společenská místnost s klavírem, TV, WIFI, bar s výčepem, mikr. trouba, chladnička, vybavená kuchyň – možnost pronájmu nebo plná penze, polopenze, či jen snídaně.

Vybavení zahrady: ohniště, pergola, bazének, trampolína, sauna, posezení pod terasou. Možnost vyjížďky na koních.

Termíny nejen na léto 2016: duben, květen, červen, červenec od 1.-3.7., 10.-24.7.,  srpen, září, říjen. listopad, prosinec (letní termíny 3.-10.7. a 24.-31.7.2016 jsou již obsazené).

Kontakt: www.staraskola.eu. e mail: chatakuncice@gmail.com, tel: 776 577 393

 

REKREAČNÍ STŘEDISKO RAČÍ HRAD

Jesenice u Rakovníka, okr. Rakovník kapacita až 120 lidí, provoz květen – září. Rodinné středisko na samotě u lesa, avšak v dosahu civilizace. Možnost výběru pobytu v budově nebo vytápěných chatách, kuchyně s domácí stravou. Středisko zaujímá plochu více jak 35.000 m2 a nachází se na palouku, obklopeno lesem.  Těšíme se na Vás!

Kontakt: www.racihrad.cz, e-mail: timmo@post.cz, Tel.: 608 920 929

 

CHATA RŮŽENA LUŽICKÉ HORY

Nabízíme možnost využití rekreačního areálu areálu Pod Jedlovou (Lužické hory) – Chata Růžena. K dispozici budova s 60 lůžky, plně vybavená,hygienicky vyhovující kuchyně pro vlastní vaření nebo plná penze.K dispozici oplocená zahrada, venkovní sezení,sportovní hřiště,vše hned u lesa.

Kontakt: www.podjedlovou.cz, Dušan Ezr, tel.: 777 707 330, e-mail info@podjedlovou.cz

 

PENSION ATHÉNA

Pension najdete v obci Suchý, který leží na severním okraji Jihomoravského kraje, deset kilometrů od Boskovic a dvacet od Moravského krasu nadmořské výšce kolem 650 metrů. Ubytování je v apartmánech nebo ve dvou až třílůžkových pokojích. V letním období je možnost ubytování ve 20 čtyřlůžkových chatkách.

Pro aktuální volné termíny na léto nás kontaktujte.

Kontakt: www.athenasuchy.cz, tudor1@tiscali.cz, Tel.: 516468257, 775033338

 

REKREAČNÍ AREÁLY B&K TOUR

Vhodné pro školy v přírodě a jiné dětské i skupinové akce

Ostružno v Českém ráji – Prachovské skály 3 km, přírodní koupaliště a 2 bazény, ubytování v chatkách, travnaté hřiště, stolní tenis, klubovny, trampolína, 3 antuková hřiště, beach volejbal. www.sklar-ostruzno.cz

Pecka – krásné místo u lesa s výhledem na hrad, chatky a pokoje (sprcha, WC), 4 antukové kurty, hřiště na kopanou, basketbalové hřiště, beach volejbal, tělocvična, koupaliště (300 m). www.ubytovani-pecka.cz

Stříbrný rybník u Hradce Králové – chaty a kemp, přírodní koupaliště s tobogánem, vodní atrakce, lanové centrum, paintball, obří trampolíny, dětské hřiště, in-line a cyklistika, rybaření. www.stribrny-rybnik.cz

Vysoká Srbská – klidné místo nedaleko Teplicko-Adršpašských skal, ubytování v chatkách a v pokojích ve zděné budově, 2 bazény, antukový kurt, travnaté hřiště. www.vysoka-srbska.cz

levne-ubytovani.bktour.cz | rezervace@bktour.cz

 

HOTEL FANTAZIE

Areál se nachází v Chotěboři. Poskytuje podmínky pro uspořádání dětského tábora (v době jarních či letních prázdnin) nebo školy v přírodě (březen-květen). Kapacita ubytování až 132 míst ve 2 kategoriích, 5 různě velkých sálů vybavených pro vzdělávání a zábavu, herna s desítkami moderních stolních her, ohniště a gril s posezením, trávník, základní sportovní vybavení, stolní tenis, stolní fotbal, zámecký park přes ulici. Od 290 Kč za den a osobu – ubytování, 5 kvalitních jídel a voda+čaj celý den (nad 90 osob, na 7 nocí).

Termíny na léto 2016: 14.-21.8. s kapacitou 60 osob.

Kontakt: www.hotelfantazie.cz, Václav Pravda, Tel.: 725826969, info@hotelfantazie.cz

 

PENZION ŠAFRÁNKŮV MLÝN – VYSOČINA

Penzion a chatové centrum Šafránkův mlýn leží v extravilánu obce Drahonín, na břehu malebné řeky Loučky. Ubytování ve 14 čtyřlůžkových nové zrekonstruovaných chatách s kapacitou 56 osob s veškerými lůžkovinami s možností vytápění. Cena ubytování od 160,- osoba/noc. Stravování lze zajistit v penzionu a to jak jednotné menu se svačinkami, tak bufetové. Chatové centrum má dvě plně vybavené kuchyně.

V ceně ubytování: využívání dvou vyhřívaných bazénů, fotbalové, volejbalové a nohejbalové hřiště, dámská a pánská posilovna, tělocvična, stolní tenis, ruské kuželky, el. šipky, letní kino, školící místnosti s velkoplošnou tv.

Termíny na léto 2016: 29.5. – 23.7., 30.7. – 13.8., 20.8. – 17.9.

Kontakt: www.safrankuvmlyn.cz, Vít Bárta, Tel.: 732 464 917, info@safrankuvmlyn.cz

 

RS BAUMAT

Rekerační areál se nachází asi 25 km od Brna směrem na Tišnov v Herolticích u Tišnova. K dispozici je zdarma parkoviště v oploceném areálu, venkovní bazén, hřiště na plážový volejbal, dětské hřiště a venkovní plocha. Profi kuchyně, teplá voda, venkovní osvětlení, rekonstruované sprchy a WC. CENA: 100Kč/lůžko/noc, nebo 10 000Kč/noc, KAPACITA: 114 lůžek

Termíny na léto 2016: od 31.7.2016 do 13.8.2016

Kontakt: www.heroltice.cz, mail. heroltice@post.cz, tel. 601 594 780

 

REKREAČNÍ AREÁLY AGENTURY HAUL

Na léto nabízíme 4 areály, a sice – RS Máj v Plasích u Plzně – volné termíny během srpna, RS Lubenec – volné termíny během července i srpna, RS Úsvit ve Vanově u Telče – opět jak červenec, tak srpen a pak RS Hůrky v Palkovicích u Frýdku Místku – opět červenec i srpen. Všechny mají kapacitu od 200 do 350 osob. Volné termíny na léto poptávejte. Bližší informace můžete najít na našich stránkách www.haul.cz. Rozhodne pokud se ozvete, okamžitě s Vámi začneme jednat.

Kontakt: www.haul.cz, Ing. Marek Hanuš – HAUL, tel: 602699771, 602445563, haul@haul.cz

 

:: TÁBOŘIŠTĚ NA BOROVICI ::

Nevybrali jste si tábořiště z této nabídky?

1. Využijte zdarma zadání poptávky – rozešleme všem ubytovacím zařízením z našeho katalogu.

2. Podívejte se do nabídky tábořišť v rubrice Tábořiště

3. Vložte si inzerát, že poptáváte tábořiště do poptávky tábořišť.

 

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...