Přidat inzerci

Facebook

Navigace


HRY BEZ PRANIC aneb léto 2014 BUDE…!!!

Tým odborníků v letním areálu na severovýchodě Moravy v malebném městečku Příbor pro vás připravil na letní sezonu 2014 netradiční a ojedinělý zábavný program „HRY BEZ PRANIC“.

  • Publikováno: 22. 10. 2013

V rodinném letním areálu si můžete od počátku května až do konce září užít suchozemských i vodních radovánek. Tříhodinové programy jsou připravené pro děti ve věku 6-15 let pod dohledem zkušeného personálu v blízkosti vašeho ubytovacího a stravovacího zařízení. Areál nemusíte vůbec opouštět a navíc na vás čeká také minigolf, hřiště na plážový volejbal, stoly na stolní tenis, bazény pro plavce i neplavce a samozřejmě křišťálově čistá voda.

 

Ve vnitřní restauraci nebo ve vyhřátých party stanech vám připravíme kvalitní jídlo. Po celý den jsou k dispozici otevřená občerstvení. Na vaši bezpečnost dohlíží neustále plavčíci a náš pedagogický personál. Součástí vašeho výletu je průvodce, který vás bude čekat již na nádraží při vašem příjezdu. Samozřejmostí je bezplatný odvoz zavazadel do autokempu a uvítací nápoj pro všechny děti. Program je zajištěn nejen přímo v letním areálu, ale také v našem historickém městě. Nabízíme denní i noční prohlídky města Příbor, máme také připraveného průvodce pro návštěvu měst Hukvaldy, Štramberk či Kopřivnice.

 

Ubytování je v dřevěných chatičkách, které jsou vybavené patrovými postelemi, stolečkem, zahradním nábytkem a v chladnějších dnech jsou samozřejmě vytápěné. Součástí jsou všechny lůžkoviny. Nové rekonstruované sociální zařízení a sprchy na vysoké úrovni jsou vzdálené 30m od chatiček. Kapacita ubytování činí 28 míst. V případě nutnosti vám nabídneme i možnost stanování. Letní areál je vzdálen od nádraží 10 minut pěší chůze, centrum města je vzdáleno 15 minut. Máme pro vás připravenou suchou i mokrou variantu školního výletu. K dispozici je ve večerních hodinách bowling, můžeme zajistit tělocvičnu či saunu.

 

Cena za běžný dvoudenní školní výlet včetně programu nepřesahuje částku 500,-Kč a pedagog si vytváří vlastní cenovou kalkulaci podle finančních možností žáků v daném regionu. Zálohy se neplatí, výlet hradíte až při vašem příjezdu přímo na místě. Máme třicetileté zkušenosti s provozováním letního areálu. Jsme rodinná firma, která vyvíjí maximální úsilí pro vaši spokojenost. S našimi klienty komunikujeme v anglickém, německém a ruském jazyce. V areálu je také naše turistické informační centrum.

 

Pokud si objednáte zábavný školní výlet v měsíci květnu nebo září, poskytujeme výhodné slevy na ubytování a to až ve výši 50%. Objednávky na letní sezonu 2014 přijímáme již nyní. Atraktivních termínů není mnoho, doporučujeme se informovat co nejdříve. Více informací naleznete na našich internetových stránkách.


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...