Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Holiday World 2013 již podvaadvacáté

V únoru se na výstavišti v pražských Holešovicích otevře pro návštěvníky již podvaadvacáté veletrh cestovního trhu Holiday World.

  • Publikováno: 16. 12. 2012

7. – 10. února 2013 se bude konat již 22. středoevropský veletrh cestovního ruchu Holiday World, který patří dlouhodobě mezi nejvýznamnější a nejprestižnější veletržní události cestovního ruchu ve střední Evropě.

Jedná se o tradiční a prestižní akcí svého druhu a nejvýznamnější přehlídku cestovních kanceláří, domácích českých regionů, národních turistických centrál cestovního ruchu a dalších služeb turistického průmyslu ve střední Evropě. Veletrh je členěn na část pro veřejnost odbornou a veřejnost laickou.

Holiday World představí nejen širokou škálu prezentací mnoha zahraničních zemí, ale i široké zastoupení domácích regionů pod společným názvem Region World. Atraktivní součástí mezinárodního veletrhu je rozsáhlý doprovodný program pro odborníky (semináře, prezentace, konference aj.). Laickou veřejnost kromě nabídky individuální dovolené a zájezdů přiláká přehlídka cestovatelských filmů, autogramiád a výstav cestovatelských fotografií World Film.

Čtvrtek a pátek 7.-8. 2. bude patřit odborníkům, kteří při předregistraci zaplatí za vstup na Holiday World, Golf Show a Top Gastro 400 Kč a při platbě na místě 600 Kč.

Pro širokou veřejnost je potom určena sobota a neděle (9.00 – 18.00 v sobotu 9. 2. a 9.00 – 17.00 v neděli 10. 2.). Plné vstupné je za 150 Kč, rodinné vstupné za 300 Kč a zlevněné vstupné za 80 Kč je určené pro seniory, ZTP, studenty, děti a mládež do 18 let. Děti a ZTP+P vč. 1 osoby doprovodu mají vstup zdarma. Psi na veletrh nesmějí. Katalog včetně CD na místě pořídíte za 150 Kč.

Informace o vystavovatelích a doprovodném programu bude možné nalézt na oficiálních stránkách akce v polovině ledna.

Během loňského roku přilákalo více než 700 vystavovatelů téměř 33 000 návštěvníků. Na veletrhu bylo zastoupeno 47 zemí vystavujících na ploše 20 000 m2.

 


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...