Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Handicapované děti si se Zajíčkem na koni užijí i v listopadu

Zajíček na koni, občanské sdružení pomáhající rodinám a zařízením pečující o handicapované děti, pořádá v listopadu drakiádu a lampionkový průvod.

  • Publikováno: 28. 10. 2010

 

Sobota v sedle & drakiáda

Akce se bude konat ve stáji Artuš ve Voticích v sobotu 6. listopadu od 10 hodin.

Na děti čekají koníci, na kterých se projedou krásnou podzimní přírodou, a kdo zrovna nebude jezdit, zkusí, kam až doletí jeho drak.
Než budou vypuštěni draci, je potřeba vypustit vítr, tak jej nezapomeňte vzít!

S sebou je nutné si vzít teplé oblečení, rukavice a čepice, ve kterých děti vydrží venku celý den, pevné teplé boty, které ustojí projížďku lesem i v případě bláta nebo sněhu, dětem helmu na koně (stačí cyklistická) a vlastní jídlo. Teplý čaj bude k dispozici.
A samozřejmě nezapomenout draky!

 

Lampionkový průvod sv. Martina ve Voticích

Akce se bude konat na Náměstí Komenského ve Voticích v neděli 7. listopadu od 14 hodin.

Děti se svezou na konících, společně si vyrobí lampionky na průvod a nebude-li moc velká zima, zavítá mezi ně i lidový soubor Lučinka. 
Kolem čtvrté hodiny odpolední přijede svatý Martin na krásném velkém bílém koni a všichni se spolu s ním vydají na průvod městem.

S sebou je nutné si kromě teplého oblečení vzít krabičku od kulatého sýra (např. Veselá kráva) a skleničku od přesnídávky.

 

zajiceknakoni.cz


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...