Přidat inzerci

Facebook

Navigace


Do aquaparku v Čestlicích přijede v sobotu cirkus

Vodní svět v Aquapalace Praha je rájem pro všechny děti. Tuto sobotu 21. května je pro děti připraveno cirkusové odpoledne.

  • Publikováno: 18. 05. 2011

Nejmenší návštěvníci si mohou užít nejen vodních radovánek, ale také soutěžit o hezké ceny, zapojit se do školičky cirkusových dovedností, zatancovat si s klauny nebo rodičům namalovat hezký obrázek

Do konce května mohou návštěvníci využít cenové akce Celý den za cenu 3 hodin. Při koupi vstupenky na 3 hodiny získá každý automaticky možnost zůstat v aquaparku celý den.
Otevřena je již také venkovní zóna. Můžete tedy nachytat první bronz a užít si relaxace na venkovních lehátkách.

Na pátek 20. května od 15 hodin připravil Aquapalace Praha ve spolupráci s občanským sdružením Slunce Dětem koupání pro děti z dětských domovů zdarma a odpoledne plné soutěží a zábavy pro všechny návštěvníky.

Děti přijdou podpořit i známé osobnosti, jako je Hanka Mašlíková, Sarah Lilian Fisher, Jitka Válková a Katka Průšová. Dámy se stanou patronkami štafet složených z dětí, které budou lovit poklady z bazénu s vlnobitím.
Návštěvníci se mohou těšit i na jízdu na kosatkách nebo molitanové tyči a na malování na obličej.

Přijďte podpořit děti z dětských domovů a užít si zábavné odpoledne za výhodné vstupné!


Asociace dětské rekreace ADAM.cz Česká rada dětí a mládeže Ekopobyt Hry a hlavolamy Mravenec CK topinka Trapsavec Think Creative Pionýr
Reklama


Prosím čekejte, tato akce může chvilku trvat...